Het epische antwoord van Paul Weston op elke pro-moslimpoliticus

Het epische antwoord van Paul Weston op elke pro-moslimpoliticus!

Paul Weston deelt enkele belangrijke historische feiten. Hij houdt zich niet in. Maar het is de waarheid. En als andere mensen het niet vertellen, zal hij het doen.Israel Video Network.

Paul Weston over religie van vrede

Paul Weston is een Britse politicus. Deze video is helaas nog steeds zo relevant. Veel wereldleiders stellen moslims tevreden, negeren wat moslimlanden hun eigen volk aandoen en geven de westerse waarden op. Dit is een heldere verklaring waarom de islam historisch of religieus geen religie van vrede is.

De verklaring van Weston is met behulp van gedetailleerde voorbeelden duidelijk en alarmerend. Feiten zijn feiten. Je kunt geschiedenis en waarheid niet ontkennen. Naarmate moslims in de westerse wereld steeds grotere aantallen bereiken, moeten mensen zich hiervan bewust zijn. Je ogen sluiten en negeren wat er gebeurt, zal je later alleen maar schaden.

Zijn alle moslims slecht? Natuurlijk niet. Maar Paul Weston maakt enkele punten die de wereld niet kan negeren. Het is soms moeilijk om de waarheid te horen. Maar als onze wereldleiders de waarheid niet accepteren, waar gaan we dan naartoe?

We hebben sterke westerse leiders nodig die niet bang zijn om de waarheid te zeggen, de waarheid te verdedigen en voor westerse waarden te vechten. We hebben geen andere keuze als we willen dat de westerse wereld sterk is, gedijt en overleeft.

https://israelunwired.com/paul-westons-epic-response-to-every-pro-muslim-politician/