NEDERLAND OPGESCHRIKT DOOR BIDDENDE POLITIE IN DE MOSKEE!

De sociale media barstte bijna uiteen van kritiek toen gisteren bekend werd dat vanwege het islamitische Suikerfeest politieagenten zaten te bidden in de moskee. De staatszender NOS bracht dit in een propagandaverhaal over de zegeningen van de islam en de bijhorende feesten. Vanuit een Amsterdamse moskee werden de kijkers een aantal biddende agenten voorgeschoteld, dit terwijl de lokale politie in die stad vooral uitblinkt in het niet oplossen van misdrijven en laks optreden naar criminelen.

Het is vanuit de Blauwe Moskee in Amsterdam dat de NOS deze beelden heeft geschoten, een plek waar volgens de omroep ‘een van de weinige gebedshuizen in Nederland wel een dienst’ draait. Deze moskee en haar medewerkers kwamen de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege buitenlandse geldschieters uit salafistische oliestaten als Qatar en Koeweit. Daarnaast komen er met regelmaat predikers met een salafistische achtergrond een voordracht houden.

Opvallend is dan ook dat de lokale politie ervoor kiest juist in deze moskee aan het publiek te laten zien dat men zich tijdens het Suikerfeest onderwerpt aan de islam.

https://reactnieuws.net/2020/05/25/nederland-opgeschrikt-door-biddende-politie-in-de-moskee/