8 “Feiten” over Coronavirus die eigenlijk leugens zijn!

Heb je er ooit over nagedacht dat de huidige COVID-blokkering, maskers en angst het gevolg kunnen zijn van officiële ‘feiten’ die helemaal geen feiten zijn, maar, nou ja , eigenlijk leugens zijn ?

Naar onze mening heeft de propagandacampagne rond deze zogenaamde ‘pandemie’ haar doel bereikt. Overstroomd door omvangrijke hoeveelheden tegenstrijdige informatie die vanuit alle hoeken komt, zijn mensen in het algemeen bezweken voor ‘analyse-verlamming’, verwarring en angst.

Velen hebben het opgegeven om de situatie daadwerkelijk te begrijpen en hebben blijkbaar besloten dat, hoe krankzinnig of onlogisch de richtlijnen ook zijn, het gewoon gemakkelijker is om je als “robotschaap” te gedragen en te gehoorzamen ... zelfs als dat betekent dat je vrijheid en vrijheid moet opgeven.

We horen constant over de “nieuwe norm”, waaronder COVID-testen, contacttracering, monitoring, bewaking, maskerdragen, sociale afstand, quarantaine en isolatie, met de mogelijkheid dat verplichte vaccinaties en microchips binnenkort volgen.

Maar cognitieve dissonantie heeft het vergenomen. Bijvoorbeeld, meerdere studies hebben bevestigd dat zonlicht doodt COVID in een kwestie van minuten, zoals gerapporteerd in een recente New York Post artikel .

In het licht van dit feit, waarom ging Gavin “the Dictator” Newsom onlangs volledig totalitair en verbood hij activiteiten op de stranden in Californië? En hoewel uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de COVID-sterftecijfers snel afnemen , heeft de Californische ‘dictator’ willekeurig (en wispelturig) verkondigd dat binnenactiviteiten (waaronder kerken, sportscholen en bars) in meer dan twee dozijn provincies moeten worden gestopt … behalve zijn wijnmakerij, natuurlijk.

Dit is het spul van gekwelde logica en het is een van de belangrijkste redenen waarom veel ‘denkende’ Amerikanen wantrouwend staan ​​tegenover de COVID-richtlijnen van de overheid en gefrustreerd zijn over de reactie van particuliere bedrijven op de richtlijnen.

Er zijn verschillende officiële ‘feiten’ die hebben geleid tot deze krankzinnige staat van angst en irrationele en onlogische aanbevelingen over COVID, en in dit artikel gaan we zonder enige twijfel bewijzen dat het leugens zijn .

https://thetruthaboutcancer.com/8-facts-actually-lies/?mpweb=144-9000478-743529687