Het ‘Black Lives Matter’-effect doodt zwarte kinderen!

‘Waar is de verontwaardiging? Onze baby’s worden doodgeschoten. ‘

Daniel Greenfield, een Shillman Journalism Fellow bij het Freedom Center, is onderzoeksjournalist en schrijver en richt zich op radicaal links en islamitisch terrorisme.

Mekhi James, een 3-jarige jongen, riep “Het doet pijn”, nadat hij in Chicago was neergeschoten. Daarna stierf hij.

Oprechte Gaston, een 1-jarige jongen, werd ook doodgeschoten in Chicago. Een 3-jarig meisje werd in de borst geschoten terwijl ze met andere kinderen in de voortuin speelde. Ze was een van de vier peuters die in twee weken in Chicago waren doodgeschoten. Ook oudere kinderen worden doodgeschoten. 

‘Waar is de verontwaardiging? Onze baby’s worden neergeschoten. Dit zijn onze baby’s,’ vroeg Fred Waller, chef van Operations van Chicago PD, een Afro-Amerikaanse.

De vraag moet worden gesteld aan Black Lives Matter, aangezien het BLM-effect schietpartijen en doden in het hele land voedt. En de meest kwetsbare slachtoffers van het BLM-effect zijn zwarte kinderen.

In Chicago zijn de afgelopen weken acht kinderen onder de tien jaar doodgeschoten. De oorzaak van deze schietpartijen is een toename van de criminaliteit als gevolg van de Black Lives Matter-rellen die het land hebben verwoest.

De Black Lives Matter-rellen doden zwarte mensen, en met name zwarte kinderen, op twee manieren.

Natalia Wallace, een 7-jarig meisje dat wordt beschreven als ‘stil en lief’, werd doodgeschoten op de stoep.

‘Waar is de verontwaardiging? Onze baby’s worden neergeschoten. Dit zijn onze baby’s, ‘vroeg Fred Waller, chef van Operations van Chicago PD, een Afro-Amerikaanse.

De moorden in Chicago zijn in juni met 83% gestegen , terwijl de arrestaties met 55% zijn gedaald , de straat met 74% en het verkeer met 86%. Als je wilt zien hoe de politie eruit ziet, kom dan langs bij Chicago en neem een ​​kogelvrij vest mee.

Door de protesten worden grote aantallen agenten in hun functie beperkt, waardoor bendeleden de vrijheid krijgen om hun strijd te voeren en de ontmanteling van proactief politiewerk veroorzaken en de zondebok van agenten en de politie minder proactief maakt.

RP: OMG! Waarom zijn altijd onschuldige kinderen de dupe van het effect van radicale groeperingen?

Lees hier het zeer uitgebreide schokkende artikel:

https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/07/black-lives-matter-effect-killing-black-children-daniel-greenfield/?utm_campaign=1352482&utm_content=1880995