“Imam van de vrede” stelt opmerkelijke bevolkingsruil voor!

Screenshot_159

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Iraanse studenten tegen “Antifa”

In tijden, waarin de wereld uit zijn voegen lijkt te raken, zou men elk verstandig voorstel in overweging moeten nemen – om het even van wie dit afkomstig is. De zelfbenoemde “imam van de vrede”, Mohamed Tawhidi (foto), stelt in een comment op Twitter (hij heeft daar bijna een miljoen volgers) voor dat de VS en Iran een bijzondere ruil van de bevolking zouden kunnen doen. Daarvoor gebruikt hij een videoclip uit Iran, waarin Iraanse studenten bewust proberen om niet met hun voeten op de Amerikaanse vlag te stappen, zoals het regime van hen verlangt.

Tawhidi: “Islamitische studenten in Iran weigeren op de Amerikaanse vlag te stappen, die het regime daar met opzet heeft neergelegd. Wellicht zouden we ze naar de VS kunnen brengen en de ´Antifa´ naar Iran kunnen sturen. Beide groepen zouden voorgoed gelukkig leven.”

Als je deze dagelijkse beelden ziet: dat zou toch een goed voorstel zijn, dat men nog tot BLM zou moeten uitbreiden. De terreurorganisaties Antifa en BLM, die de islam idealiseren, zouden dan aan den lijve kunnen ondervinden hoe de Iraanse moraalpolitie met zondaren omgaat.

De in Australië wonende sjiiet Mohamed Tawhidi is een ondoorzichtig figuur, die op de vraag of de islam hervormd zou kunnen worden, antwoordde: “Nee, dat kan hij niet. Ik noem mezelf ook niet een islamitische, maar een moslimhervormer. Ik geloof erin dat men islamitische samenlevingen en moslims kan hervormen.”

Hij ondersteunde bovendien de eis van Ayaan Hirsi Ali om islamitische scholen te sluiten en bekritiseerde steeds opnieuw de islamitische vrouwenonderdrukking. Hij ondersteunt ook het initiatief van de Amerikaanse regering om de Moslimbroederschap als terreurorganisatie te classificeren en waarschuwt het Westen. In maart 2018 voerde hij een interessant gesprek met Tommy Robinson.

Imam Mohamed Tawhidi, die nog steeds moslim, dus lid van de islam is, moet hier echter niet het onderwerp zijn. Zijn voorstel over de zinvolle ruil van verschillende bevolkingsgroepen is toch uitstekend – en waarom alleen maar beperken tot Iran en de VS?

Hier springen Iraniërs zelfs over de Amerikaanse vlag heen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/07/imam-van-de-vrede-stelt-opmerkelijke-bevolkingsruil-voor/