“Arresteer prins Andrew en Bill Clinton”!

Screenshot_118
V.l.n.r.: de Britse prins Andrew, Rose McGowan en Bill Clinton.

De Amerikaanse actrice en activiste Rose McGowan roept op tot de arrestatie van prins Andrew en Bill Clinton. De Britse royal en de voormalige Amerikaanse president moeten volgens McGowan, die in 2017 uitgebreid in het nieuws kwam toen ze filmbaas Harvey Weinstein beschuldigde van verkrachting, voor hun rol in de Jeffrey Epstein-affaire worden aangeklaagd vanwege hun banden met de misbruikmiljardair.

„Nu Bill Clinton en prins Andrew Prince pakken”, twitterde McGowan. Het bericht ging vergezeld van een foto waarop Harvey WeinsteinJeffrey Epstein en diens beste vriendin, de Britse Ghislaine Maxwell poseren. Laatstgenoemde werd onlangs door de Amerikaanse politie gearresteerd. Zij zou Epstein van meisjes hebben voorzienMcGowan heeft door de gezichten van het trio een rood kruis gezet.

Screenshot_119

Vooral prins Andrew (60) komt steeds meer in het nauw door zijn vriendschappelijke band destijds met Epstein. Zo wil de Amerikaanse justitie hem opnieuw verhoren en is Maxwell bereid te praten. De prins wil alleen schriftelijke vragen beantwoorden en weigert af te reizen naar New York.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Balkanske priče”)

https://www.telegraaf.nl/entertainment/2140785564/arresteer-prins-andrew-en-bill-clinton