SLAVERNIJ ONDER ZWARTEN ZELF!

In Mali bestaat slavernij onder zwarten tot op de dag van vandaag – een zaak voor “Black Lives Matter”?

Screenshot (11)

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl “Black Lives Matter” en extreemlinks het liefst elk standbeeld zou willen neerhalen dat zelfs heel in de verte met slavernij of kolonialisme in verband wordt gebracht, bestaat er in Afrika een schaamteloze realiteit waarvoor deze agitators blijkbaar blind zijn: in Mali bestaat slavernij onder zwarten tot op de dag van vandaag.

Hier de uitspraken van een voormalige minister van Justitie van Mali over slavernij, verkrachting en de verkoop van kinderen door bepaalde etnische groepen:

“Ze beschikken naar believen over ons en verkrachten onze vrouwen. Zelfs als een vrouw getrouwd is, moet haar man het huis verlaten en komt de ´meester´ binnen en slaapt met de vrouw. De kinderen die geboren worden, neemt de ´meester´ als zijn eigendom en geeft ze als bruiloftsgeschenk aan zijn bondgenoten door. In Niger, Libië, en in Tsjaad worden zelfs nog de kinderen die door kinderen uit Mali ter wereld gebracht worden als bruiloftsgeschenk in bepaalde etnische allianties aangeboden.”

De hier genoemde “etnische groepen” houden traditioneel verband met een bepaalde religie.

Een deel van de familie van Assa Traoré, die in Frankrijk voor “Black Lives Matter” de straat opgaat, is ook afkomstig uit Mali. We hebben er echter nog niets van vernomen dat zij zich bekommerd zou hebben om het lot van de zwarte slaven uit Mali.

(Bron: “MPI”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/06/22/in-mali-bestaat-slavernij-onder-zwarten-tot-op-de-dag-van-vandaag-een-zaak-voor-black-lives-matter/