ONTMASKERING VAN DE LEUGENS ROND COVID-19: FEITEN VERSUS FICTIE VAN DE CORONAVIRUS PANDEMIC!

Dr. Andrew Kaufman

Dr. Andrew Kaufman is een Amerikaanse adviseur op het gebied van natuurlijke genezing, uitvinder, getuige-deskundige en forensisch psychiater die de hele pandemie krachtig heeft uitgesproken.

Dr. Kaufman heeft, in tegenstelling tot de reguliere media, verklaard dat een virus geen nieuwe ziekte veroorzaakt, er is geen bewijs voor verhoogde sterfte en de moderne geneeskunde is de belangrijkste doodsoorzaak.

Na gestudeerd te hebben aan MIT, Duke en de Medical University of South Carolina, heeft hij origineel onderzoek gepubliceerd en doceerde, superviseerde en begeleidde medische studenten in alle psychiatrische specialismen. Zijn kennis en ervaring hebben u gekwalificeerd als deskundige getuige bij lokale, staats- en federale rechtbanken.

Het interview van Dr. Kaufman wordt op 29 april om 18.00 uur uitgezonden op het Digital Freedom Platform voor een ongecensureerd gesprek over de COVID-19-pandemie, de wetenschap achter het virus en de wereldwijde erosie van burgerlijke vrijheden.

We hebben clips van dit interview met Dr. Kaufman geüpload zodat u deze kunt downloaden, bewaren en delen met zoveel mogelijk SOCIAL MEDIA PLATFORMS:

1. Risico’s om zo uitgesproken te zijn
2. Verschillende krachten die samenzweren tegen artsen
3. Is er echt een pandemie?
4. Is er echt een toename van het aantal sterfgevallen onder de bevolking?
5. Fake Death Reports
6. Waarom zouden ze de cijfers vervalsen?
7. De pandemie is een gefabriceerde crisis
8. Was er ooit een pandemie in Wuhan?
9. De gebrekkige kant van medicijnen en vaccins
10. Welke relatie heeft Bill Gates met het vaccin?
11. De pandemie is een gefabriceerde crisis
12. Advies over bedrijven die vaccin proberen te maken
13. 6 maanden vanaf nu
14. De wetenschap op het gebied van sociale afstand en maskers
15. Hoe zal het virus onze economie beïnvloeden?

https://londonreal.tv/ted-nugent-coronavirus-is-a-slap-from-mother-nature-advice-on-how-to-survive-the-covid-19-pandemic/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=2020-06-05+Ted+Nugent+LIVE&utm_content=Going+LIVE%3A+Ted+Nugent+-+Coronavirus+Is+A+Slap+From+Mother+Nature%3A+Advice+On+How+To+Survive+The+COVID-19+Pandemic%C2%A0