CORONAVIRUS IS EEN KLAP VAN MOEDER NATUUR: ADVIES OVER HOE DE COVID-19-PANDEMIE TE OVERLEVEN!

Ted Nugent

Amerikaanse singer-songwriter, gitarist en conservatieve politieke activist

Slechts enkele professionals beschikken over de vaardigheid, passie en pure vasthoudendheid om record na record te breken in hun vakgebied. Er kunnen er nog steeds minder zijn die claim in meer dan één arena plaatsen.

Voor miljoenen muziekliefhebbers heeft Ted Nugent een vaste plaats veroverd in de rock & roll- geschiedenis door meer dan 40 miljoen albums te verkopen , meer dan 6.750 concerten met een hoog octaangehalte te geven en door te gaan met het vestigen van bezoekersrecords op locaties over de hele wereld.

Voor nog eens miljoenen mensen is Nugent de meest uitgesproken voorstander van onze eerste en tweede wijzigingsrechten , en voert duizenden pro-gun , pro-vrijheid , pro-Amerikaanse interviews in grote media wereldwijd. Lees hier het hele artikel:

https://londonreal.tv/ted-nugent-coronavirus-is-a-slap-from-mother-nature-advice-on-how-to-survive-the-covid-19-pandemic/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=2020-06-05+Ted+Nugent+LIVE&utm_content=Going+LIVE%3A+Ted+Nugent+-+Coronavirus+Is+A+Slap+From+Mother+Nature%3A+Advice+On+How+To+Survive+The+COVID-19+Pandemic%C2%A0