HOE DE RECESSIE VAN HET CORONAVIRUS HYPERINFLATIE ZAL CREËREN EN DE FINANCIËLE WERELD ZAL VERNIETIGEN!

Effectenmakelaar, financieel commentator en radio-persoonlijkheid

Peter David Schiff  is een Amerikaanse  libertariër, effectenmakelaar, financieel commentator, econoom en radio-persoonlijkheid. Hij is  CEO  en  chief global strateeg  van Euro Pacific Capital Inc., een broker-dealer gevestigd in  Westport, Connecticut .

Hij is de oprichter van Euro Pacific Canada Inc., nu bekend als Echelon Wealth Partners Inc., met hoofdkantoor in Toronto, en kantoren in Burlington, Ontario; Montreal; Vancouver; en Tokio.

Hij is ook de oprichter en voorzitter van Euro Pacific Bank , een offshore bank opgericht in St. Vincent en de Grenadines, die in 2017 is verhuisd naar San Juan, Puerto Rico; oprichter, CEO en voorzitter van Euro Pacific Asset Management , LLC., een vermogensbeheerbedrijf opgericht in Newport Beach, dat sinds 2013 is verhuisd naar Dorado, Puerto Rico; en oprichter en voorzitter van SchiffGold, een edelmetaalhandelaar gevestigd in Manhattan.

https://londonrealtv/how-the-coronavirus-recession-will-create-hyperinflation-destroy-the-financial-world-peter-schiff/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=20-05-29+Peter+Schiff&utm_content=How+The+Coronavirus+Recession+Will+Create+Hyperinflation+%26+Destroy+The+Financial+World+-+Peter+Schiff