Huisarts die Coronapatiënten met succes behandelde: ‘RIVM blokkeert dit geneesmiddel’

huisarts

Alles draait om het “GROTE GELD”!

Huisarts Rob Elens gaf zijn coronapatiënten een antimalariamiddel in combinatie met een antibioticum en zink. Naar eigen zeggen was dit succesvol, maar hij werd teruggefloten door de inspectie. Elens deed aan tafel bij Op1 zijn verhaal.

Hij behandelde 10 coronapatiënten met de middelen, die alle 10 opknapten. Daarvoor had hij 25 patiënten doorgestuurd, waarvan er 12 waren overleden. “Ik had eerst alleen maar paracetamol, maar dat werkte niet. Mensen gingen naar het ziekenhuis, werden slechter en kwamen te overlijden.”

Binnen vier dagen

Toen hij de therapie startte, hoefde hij niemand meer door te sturen en waren alle patiënten binnen vier dagen beter.

Het RIVM stuurde de Inspectie Gezondheidszorg op hem af, die de huisarts opdracht gaf om te stoppen met het voorschrijven van de medicijnen.

Vervolgens kreeg Elens nog een coronapatiënt, die hij dus niet mocht behandelen. Hij moest de patiënt doorsturen naar het ziekenhuis, waar de persoon is overleden.

Blokkeren

Ik weet dus wat ik kan doen, maar ik mag het niet,” zei hij. “Er zijn dus instanties – waaronder het RIVM – die dit geneesmiddel blokkeren voor de eerste lijn.”

“Het is een heel veilig middel. Het bijwerkingencentrum Lareb heeft 5000 meldingen (waarvan 1000 ernstig) ontvangen na gebruik van paracetamol. Hydroxychloroquine heeft 1000 meldingen opgeleverd, waarvan 138 ernstig.”

Miljonair Fair Archieven - Socialisme.nu
Waarom de rijken steeds rijker worden…

https://www.ninefornews.nl/huisarts-die-coronapatienten-met-succes-behandelde-rivm-blokkeert-dit-geneesmiddel/?fbclid=IwAR3xG6SPtWOW346yruw0Q6BZD4hJOVZlUK3d38fpLRDwYq9v549exoBoR74