Video: islamitisch exorcisme in het midden van Wenen!

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen uitdrijvingen van horrorfilms. Maar in het midden van Wenen is deze horror echt. De islamitische variant van exorcisme wordt zelfs eerlijk gezegd geadverteerd.

Een video op het YouTube-kanaal van de beroemde drop-out van het islamisme Irfan Peci toont scènes die laten zien hoe brutaal en vreemd het is met dergelijke rituelen – genaamd “Rukja”.

Schokkende foto’s

Door bepaalde verzen uit de Koran te citeren, moeten de ‘demonen’ uit de ‘patiënten’ worden verdreven! De video van Peci toont onder meer een gesluierde ‘bezeten’ vrouw, boven haar de exorcist die haar herhaaldelijk met een vloeistof besprenkelt. ‘Ben je een jood of een christen?’, vraagt ​​hij de demon in de vrouw en drukt haar hoofd stevig op de bank. ‘Een jood’, antwoordt ze uiteindelijk.

Elders wordt een man op de grond geslagen terwijl de zogenaamd niet-islamitische geest beledigd wordt met koranverzen in zijn lichaam.

Zelfs als de getoonde foto’s niet uit Oostenrijk komen, lijkt het duidelijk dat dit ritueel er in dit land niet anders uit zal zien. Peci vindt het niet alleen schokkend dat dergelijke praktijken midden in Wenen plaatsvinden.

Bijna iedereen weet, of heeft ervaren dat de islamieten de grootste primitieve volkssoort ter wereld is, met een ‘religie’ en rituelen van duizenden jaren geleden! En toch wordt dit niet als een gevaar voor onze geëvolueerde wereld beschouwd! Integendeel, er bestaan hiervoor schijnbaar geen straffen!

https://www.wochenblick.at/video-islamischer-exorzismus-mitten-in-wien/