Covid-19 platform en Agenda 21 van de VN!

Screenshot_123
Door“Elise Nijmegen” voor www.ejbron.wordpress.com

Er moet een spoedwet komen voor de corona-maatregelen volgens Den Haag. En noodwet voor maatregelen die onnodig zijn. Maatregelen voor een virus dat wereldwijd een dodental heeft veroorzaakt dat tussen de 0,1 en 0,2% ligt, gelijk aan of zelfs minder dan de griep. In Nederland is het percentage 0,026%… Noodmaatregelen die zijn ingesteld door politici die hun ziel hebben verkocht aan een mondiale ideologie in opdracht van de rijksten der aarde. Deze noodwet is er om een dictatuur te creëren, niet om levens te redden!
www.nrc.nl

Wist u dat u deze corona-crisis kunt volgen? Er bestaat namelijk een Covid Action Platform van het World Economic Forum. Daar kunt u van alles vinden, en om zo’n groot en uitgebreid programma te kunnen maken, met 200 lagen diep, dat getuigt van voorbereiding. Een voorbereiding die tijd kost en niet gedurende deze crisis gemaakt kan zijn. Mijns inziens nog een bewijs dat deze corona “pandemie” een grote hype is en bedoeld is om andere dingen te verbergen. De moeite waard om te kijken.
https://youtu.be

Zou het weer allemaal om geld draaien en niet om het redden van mensenlevens? Ziekenhuizen worden meer betaald in America door Medicare als het om een corona-patiënt gaat. En nog meer als ze die patiënt aan de ventilator leggen. Wat door sommige doktoren als een onjuiste behandeling wordt gezien.
https://eu.usatoday.com

Elk jaar komen er in opdracht van de EU en de VN zo’n 300.000 mensen bij in Europa. Want de omvolking gaat ondanks de “corona-crisis” gewoon door.
www.nachrichten.at

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/29/covid-19-platform-en-agenda-21-van-de-vn/