Oproep van de muezzin – weldra overal in Duitsland?

Screenshot_110
(Vertaling: E.J. Bron)

Islamfunctionarissen maken gebruik van het moment. In het hele land klinkt in tijden van corona in steeds meer Duitse steden de islamitische gebedsoproep. Of dit nu in Wuppertal, Mönchengladbach, Düren, Nettetal, Germersheim, Neuss – of zoals morgen in Hameln is. Over de hoofden van de niet-moslims heen zal de muezzin de “ware gelovigen” tot het gebed oproepen. Dat deze islamitische “inbezitneming van land” eveneens ten einde is met het einde van de corona-maatregelen, daaraan mag luid en duidelijk getwijfeld worden.

Morgen is in het Weserbergland islamitische première. Want daar dient voor de eerste keer vanaf de moskeeën de gebedsoproep van de muezzin te klinken. Zoals de stad Hameln volgens de NDR bericht, willen de islamitische gemeenschappen zo de “ware gelovigen” tot het gebed tussen de eigen vier muren oproepen.

Met de maximale hulp van linksen en Groenen evenals van de SPD werken islamfunctionarissen hun al jarenlang gevolgde islamagenda af. Of het nu het doordrukken van islamitisch godsdienstonderwijs op staatsscholen, het slachten zonder verdoving inclusief halal-levensmiddelen, landelijke bouw van moskeeën met minaretten, bezetting van universitaire leerstoelen of de benoeming van islamfunctionarissen in omroepraden en partijen is – de agenda-setting loopt.

Nu – in tijden van corona – wordt gebruik gemaakt van het moment. Onder het motto “gezamenlijk door de crisis” – euforisch door de kerken mee- en voorop gedragen – klinkt in steeds meer Duitse steden en gemeenten het islamitische gebed-gezang. In Hameln is het – vanaf morgen – elke vrijdag om 13.30 uur te beluisteren.

Dat deze “inbezitneming van land” met het einde van de corona-maatregelen eveneens afgelopen zal zijn, daaraan mag luid en duidelijk getwijfeld worden. De moslims zullen zich de – tussen links-groene islam-verliefden en islamfunctionarissen – uitgeknobbelde speciale toestemming vermoedelijk niet meer van zich laten afpakken.

Bron: www.journalistenwatch.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/16/oproep-van-de-muezzin-weldra-overal-in-duitsland/