REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL !

Screenshot_39

(Door: Petra de Geus)

Weet U nog van vroeger? Toen we ons druk maakten over PFAS, stikstof, demonstrerende boeren, de 100 km maatregel, 5G, de gewelddadige invasie van migranten in Griekenland dankzij Erdoğan, gele hesjes, demonstraties in Hong Kong, algemene klimaatgekte, overlast veroorzakende veiligelandiërs, instortende Deutsche Bank met bijbehorende Europese transferunie, Syrië, atoomwapens in Iran, MH17, de handelsoorlog met China, KOZP en het dekoloniseren van ons wiskundeonderwijs? Nu zijn er ineens maatregelen voor onze maatschappij genomen op een schaal die in vredestijd nog niet eerder werden gezien. Hoe ziet de wereld er uit op een Eerste Paasdag?

Eerste Paasdag 2020, na al het ophokken echt wel tijd om even een frisse neus te halen. Ik ging met een vriendin en we besloten even langs de boulevard in Scheveningen te lopen. Het was niet druk, maar evenwel was er plenty politie om het 1,5 meter verbod af te dwingen. Hoe moeten we dat nu zien dat 1,5 meter verbod, is het verstandig beleid of is het opgelegde dictatuur?

Om deze vraag te beantwoorden, wil ik even de Nederlandse huisarts Rob Elens in herinnering roepen. Deze wakkere huisarts had via de social media met andere artsen wereldwijd gecommuniceerd en men was tot de conclusie gekomen dat er een eenvoudig medicijn is, niet duur, dat werkt en geen bijwerkingen heeft. Het betreft een combinatie van 3 bestaande medicijnen in een bepaalde volgorde in te nemen. Het zou werken bij mensen met beginnende klachten, dus niet voor mensen op de IC. Hij heeft het bij 8 mensen voorgeschreven en alle 8 genazen zonder bijwerkingen. Uiteraard gaat het hierbij om experimentele bevindingen van artsen uit de praktijk. Het gaat niet om dubbel-blind gecheckte uitkomsten.

Je zou zeggen, die man verdient een lintje, want hij lost een wereldwijde epidemie nagenoeg geheel op, op een manier die goedkoop is. Ik weet niet precies hoeveel de medicijnen kosten, in een ander artikel wordt gesproken van 20 euro. Maar laten we eens van 30 euro uitgaan, omdat er ook nog andere kosten, zoals distributie, onder vallen. Stel je hebt 1000 mensen met beginnende symptomen per dag. Dan kost je dit 30.000 euro per dag. Ik neem trouwens aan dat het onder de verzekering valt. Dat zou gaan om een bedrag van 1 miljoen per maand. Stel dat deze vraag 3 maanden aanhoudt, dan kost de therapie 3 miljoen euro. Dat is een stuk goedkoper dan je economie om gort helpen, voor 100 miljard aan steunmaatregelen in het leven te roepen en je land uit te leveren aan EU corona bonds.

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/13/regering-verbiedt-covid-geneesmiddel/