Coronavirus: China overspoelt Europa met defecte medische apparatuur

  • In Spanje heeft het ministerie van Volksgezondheid onthuld dat 640.000 coronavirustests die het bij een Chinese leverancier had gekocht, defect waren. Bovendien waren nog eens één miljoen coronavirustests die op 30 maart door een andere Chinese fabrikant in Spanje waren afgeleverd, defect.
  • De Tsjechische nieuwssite iRozhlas meldde dat 300.000 door China geleverde coronavirus-testkits een foutpercentage van 80% hadden. Het Tsjechische ministerie van Binnenlandse Zaken had € 2 miljoen voor de testkits betaald.
  • De Engelse regering gelooft dat China tijdens de pandemie zijn economische macht probeert uit te breiden met ‘roofzuchtige hulpaanbiedingen’ aan landen over de hele wereld. — The Daily Mail, 28 maart 2020.
  • “De harde waarheid is dat China de normale gedragsregels op elk gebied van het dagelijks leven lijkt te negeren – van gezondheidszorg tot handel en van valutamanipulatie tot binnenlandse onderdrukking. Te lang hebben landen China geknuffeld in de wanhopige hoop op handelsovereenkomsten. Maar zodra we deze vreselijke pandemie achter de rug hebben, is het absoluut noodzakelijk dat we allemaal die relatie heroverwegen en deze op een veel evenwichtiger en eerlijkere basis gaan behandelen.” – Voormalig leider van de Britse Conservatieve Partij Iain Duncan Smith.
Steeds meer Europese landen melden dat miljoenen Chinese medische apparaten -geschonken of gekocht- gebruikt in de strijd tegen de pandemie defect en onbruikbaar zijn. 

Lees hier het hele omvangrijke artikel: https://nl.gatestoneinstitute.org/15864/china-defecte-medische-apparatuur

RP: Eerst hebben deze Chinezen bijna de hele wereld besmet en nu verkopen ze hun slachtoffers defecte apparatuur! Het wordt hoog tijd dat ALLE landen ter wereld voorgoed ALLE betrekkingen met dit A-sociale, levensgevaarlijke volk stopt!

Ook de gekochte (en reeds betaalde) apparatuur is onbruikbaar! (Lees: In Spanje heeft het ministerie van Volksgezondheid onthuld dat 640.000 coronavirustests die het bij een Chinese leverancier had gekocht, defect waren. Bovendien waren nog eens één miljoen coronavirustests die op 30 maart door een andere Chinese fabrikant in Spanje waren afgeleverd, defect!)

LEES OOK: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1757895685/chinezen-lappen-coronamaatregelen-massaal-aan-hun-laars