Waanzin: Duitsland neemt een Gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers!

Screenshot_76

Door de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD, d.w.z. Duitsers, zullen daar geen plaats vinden.

In Duitsland lijken de maatregelen die in de nasleep van de Corona-crisis zijn genomen niet voor alle mensen in gelijke mate te gelden. Hoewel er beperkende verboden gelden voor de autochtone bevolking en draconische straffen worden opgelegd, mogen asielzoekers zich bijvoorbeeld nog steeds relatief vrij en zonder gevolgen bewegen, zelfs als ze al besmet zijn met het Coronavirus. Maar de deelstaat Noordrijn-Westfalen (NRW) gaat nu nog een stap verder. Voor zogenaamde ‘vluchtelingen’ die het virus hebben, wordt een speciale kliniek ingericht, schrijft Ernst Fleischmann op Anonymous News.

NRW wil de kliniek in beslag nemen en ombouwen voor ‘vluchtelingen’. Concreet wil de deelstaat de kuurkliniek in de stad Bad Salzuflen in beslag nemen en illegale migranten met ziektebeelden in het “Sophienheim” huisvesten. Het spreekt voor zich dat er geen soortgelijke projecten zijn gepland voor Duitsers die aan de ziekte lijden.

In totaal zijn er 200 plaatsen beschikbaar in het pand die op dit moment niet allemaal bezet zijn. De maatregel om de zieke asielzoekers toe te laten, zou naar verluidt slechts “tijdelijk” zijn.

De stad kondigt verzet aan

In Bad Salzuflen is men verontwaardigd over deze aanpak. Ze willen nu gerechtelijke stappen ondernemen, omdat permanente accommodatie – ook al is het maar voor tijdelijk gebruik – illegaal is. Reeds in het verleden werden ‘vluchtelingen’ voor korte tijd in de kuurkliniek opgevangen, maar daarna was dit verboden. Daarnaast is de locatie ook in een “speciaal kuurgebied” gevestigd en verboden voor dit soort gebruik.

De stad wil het pand ook vrijhouden als mogelijk overloopziekenhuis in de Corona-crisis. Het succes van het verzet van het stadsbestuur is echter twijfelachtig, want het stadsbestuur heeft het recht om het pand in beslag te nemen.

https://fenixx.news/2020/03/30/waanzin-duitsland-wil-een-gezondheidskliniek-in-beslag-genomen-voor-de-behandeling-van-corona-besmette-asielzoekers/