Coronavirus waarschuwt: het einde is nabij!

COVID coronavirus virus, Green transparent background PNG clipart ...
Het Coronavirus-Plan

IS HET CORONAVIRUS EEN VOOROPGEZET PLAN OM DE WERELDBEVOLKING TE VERMINDEREN?

Het totale aantal doden ligt nu op 1.017 in China, het totale aantal besmettingen op bijna 40.000.

Waarschuwing!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarshuwt dat de verspreiding van het nieuwe coronavirus, buiten China door mensen die nog nooit naar dit land zijn gereisd, misschien nog maar het topje van de ijsberg is.

Het nieuwe coronavirus kan tot twee derde van de wereldwijde bevolking besmetten als we er niet in slagen om het virus in te dijken, zegt een gerenommeerde expert in coronavisrussen.

Het totale aantal doden ligt nu op 1.017 in China, het totale aantal besmettingen op bijna 40.000.

Volgens epidemioloog Gabriel Leung van de universiteit van Hongkong is de vraag hoe groot de omvang van die ijsberg is. Hij schat dat 60 procent van de wereldbevolking door Covid-19 kan getroffen worden. Elk besmet persoon kan het virus aan 2,5 andere personen doorgeven, wat op een totale besmetting van 60 tot 80 procent komen.

Alhoewel er nog heel veel vragen zijn rondom het coronavirus, wordt met dag duidelijker dat we hier te maken met een vooropgezet plan.

En zoals met ieder vooropgezet plan vallen ze meestal door de mand door hele domme fouten.

De mainstream media zijn nog volop bezig met het pushen van het coronavirus als iets wat zo goed als zeker een wereldwijde pandemie zal veroorzaken:

Nu denk ik niet dat de Aarde een entiteit is die dingen kan doen of willen. Maar ik denk wel dat het pandemisch Coronavirus ons laat zien hoe kwetsbaar we eigenlijk als mensen zijn, ook aan het begin van de 21e eeuw. En net als bij een goede terroristische aanslag: er hoeven maar heel weinig doden te vallen om een hele bevolking in angst voor het eigen bestaan te gijzelen.

Het Coronavirus laat de achterkant zien van globalisering en kapitalisme, de keerzijde van oneindige bevolkingsgroei, hijgerige mediaconcerns en spinnende politici. Het virus zal niet de wereldbevolking decimeren, maar vormt wel een waarschuwing. Een waarschuwing die we niet in de wind moeten slaan.

’60 procent van de wereldbevolking is een gigantisch groot aantal’, zegt Leung in The Guardian. Zelfs al is het sterftepercentage lager dan 1 procent, wat volgens Leung mogelijk is als je de mildere gevallen in rekening neemt, zal de dodentol enorm zijn.

‘Uitbraak Covid-19 vormt ernstige bedreiging voor wereld’

Bij de opening van de conferentie zei het hoofd van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, dat de uitbraak van Covid-19 een ‘zeer ernstige bedreiging voor de rest van de wereld’ is.

Hij merkte op dat 99 procent van de gevallen zich binnen China voordeed en dat slechts twee doden uit het buitenland werden gemeld. Maar hij zei dat het ‘zorgwekkend’ is dat het virus onlangs in Frankrijk en Groot-Brittannië van persoon tot persoon was doorgegeven terwijl deze mensen niet in China waren geweest.

Meer dan 100 mensen gestorven op 1 dag

In China blijft het aantal nieuwe besmettingen en doden oplopen. Voor het eerst sinds het virus eind december 2019 opdook, stierven meer dan honderd mensen op één dag.

Maandag overleden 108 mensen aan de gevolgen van het virus volgens cijfers van de Chinese gezondheidsautoriteiten, een piek die de 97 sterfgevallen van de dag ervoor overschreed.

Britse regering roept uitbraak Covid-19 uit tot ‘ernstige en imminente’ dreiging

De regering van het Verenigd Koninkrijk riep de uitbraak van Covid-19 ondertussen uit tot een ‘ernstige en imminente dreiging voor de gezondheid’.

Het ministerie van Gezondheid kondigde ook bijkomende maatregelen aan voor de aanpak van het virus. Zo kunnen mensen die met het virus besmet zijn, gedwongen onder quarantaine of in isolatie worden geplaatst. ‘We verscherpen onze regelgeving zodat we mensen voor hun eigen veiligheid in eenzame opsluiting kunnen houden, wanneer gezondheidswerkers geloven dat ze het virus dreigen te verspreiden’, zegt woordvoerder van het ministerie daarover. ‘Deze maatregel zal het voor gezondheidswerkers eenvoudiger maken om bij te dragen aan de veiligheid van mensen in het hele land.

DE OVERBEVOLKING IN DE WERELD IS EEN GEVAAR! MAAR GEVAARLIJKER ZIJN DE MIDDELEN DIE TOEGEPAST WORDEN OM DIT TEGEN TE GAAN!

https://www.nporadio1.nl/opinie-commentaar/22100-coronavirus-waarschuwt-het-einde-is-nabij