‘Rutte 3 misbruikt Corona virus om stilletjes andere maatregelen door te drukken’!

Rutte roept te pas en te onpas dat scholen niet dicht hadden gehoeven, maar de samenleving vond van wel en we zijn een democratie zegt hij, dus heeft de regering dit alsnog besloten. Maar in de tussentijd misbruikt hij de crisissituatie om allerlei zaken door te drukken zonder het parlement daarbij te betrekken. Er worden miljoenen besteed aan het onzinnige ‘van het gas af’ project, zonder debat in parlement. Mensen die daar straks wonen zitten in de kou zoals wij al wisten en zelfs netwerkbeheerders nu ook aangeven. Rutte 3  gaat  akkoord met het starten van gesprekken m.b.t. het  toetreden van zwaar corrupt Albanië tot de EU, zonder dat dit besproken is in het parlement. En binnenkort gaat de regering, weliswaar onder druk,  akkoord met geld  uitgeven uit het noodfonds. (ESM) geld wat nooit wordt terugbetaald. Geld dat naar Zuid Europese landen gaat, waar de pensioengerechtigde leeftijd nog  62 jaar in Frankrijk is, 65 jaar in Spanje en in Italië 62 jaar voor vrouwen en 66 voor mannen. Landen die al jaren lak hebben aan begrotingsregels. Landen die na de vorige crisis gewoon royaal geld uit bleven geven, terwijl wij steeds minder te besteden hadden.

Wederom gaat er veel geld van West/Noord Europese landen (en dus van ons belastinggeld) naar dit soort landen? De pensioenen in Nederland gaan door deze crisis zwaar gekort worden  Wij mogen werken (en gepensioneerden hebben gewerkt) en moeten kortingen op ons pensioen accepteren voor  landen die nooit iets hebben gedaan om hun begroting op orde te krijgen.  En dit alles drukt Rutte 3 er even door in pakweg 4 tot 6 weken Corona crisis. Nederland is inmiddels het Noord Korea van de lage landen geworden

RP: Ik denk dat ze heel bewust deze huidige “angstopwekkende” situatie (verspreiding van het dodelijke virus uit China) hebben gebruikt om het volk te beïnvloeden en “kneedbaar” te maken voor hun snode plannen! En zoals altijd gebruikt Ruttte ondertussen de meest kwetsbaren in de maatschappij hiervoor!

Bron: http://www.ongehoordnederland.nl/rutte-3-misbruikt-corona-virus-om-stilletjes-andere-maatregelen-door-te-drukken/