TE GEK VOOR WOORDEN! EU schenkt € 20 miljoen aan moordenaar-moellahs

Screenshot_192

Afgelopen herfst vermoordde het moellah-regime in enkele dagen 1500 jonge mensen, alleen maar omdat zij voor hun vrijheid de straat opgegaan waren. Na het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari, met 176 mensen aan boord, leek zelfs de Duitse regering, een van de laatste vrienden die het terreursysteem nog had in de wereld, zich van Teheran te distantiëren.

Terwijl de corona-crisis de economieën in Europa lam legt en Italië geteisterd wordt door de epidemie, wil de EU € 20 miljoen aan het terreurregime in Teheran schenken. Iraanse oppositieleden waarschuwen ervoor om contant geld naar de moordenaar-moellahs te sturen: “Het geld vloeit alleen maar naar terreurfinanciering!”

Maar nu verkondigde de ongekozen “EU-minister van Buitenlandse Zaken”, een grotendeels onbekende bureaucraat genaamd Josep Borell, na de conferentie van ministers van Buitenlandse Zaken in Brussel dat de EU € 20 miljoen aan het moordenaar-regime zou sturen als humanitaire hulp. Borell zou vrezen dat de dictaturen in Iran en Venezuela zonder de genereuze hulp van de EU en het IMF “weldra instorten”.

De woordvoerder Buitenlandse Zaken van de AfD, Armin-Paul Hampel, verlangde eveneens om de financiële sancties tegen Iran tijdelijk stop te zetten, “opdat de Iraanse regering medische uitrusting en medicijnen op de internationale markt kan kopen” en prees “de traditioneel nauwe Duits-Iraanse betrekkingen” in een persverklaring met de titel “Iran bijstaan in het uur van de nood”.

De Amerikaanse ambassade in Iran heeft vorig jaar geschat dat de hoogste revolutieleider, Ali Khamenei, over een privévermogen van meer dan $ 200 miljard op geheime rekeningen beschikt, geld dat grotendeels van buitenlandse hulp en buitenlandse handel achterovergedrukt werd. Reuters heeft in het jaar 2013 de rekeningen met zwart geld van Khamenei op $ 95 miljard geschat.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron