Bridgette Gabriel legt uit waarom China voor Corona moet betalen!

Bekijk de video

Steeds meer mensen worden wakker met het besef dat China opzettelijk een groot deel van de wereld heeft misleid over het coronavirus dat binnen zijn eigen grenzen is begonnen.

Zelfs als men het toenemende bewijs negeert dat China met opzet of per ongeluk COVID-19 heeft geproduceerd in een biolaboratorium in Wuhan, komt het erop neer dat hun acties en desinformatie rond de begindagen van het virus op zijn minst nalatig zijn en opzettelijk destructief zijn. het meest.

Wat nog zorgwekkender is, is dat China’s nieuwe bewering dat het geen nieuwe gevallen van coronavirus heeft, misschien net zo gekunsteld is als hun oorspronkelijke gegevens. Een Japans tijdschrift meldt nu dat Wuhan-artsen beweren dat de reden voor de plotselinge daling van coronavirusgevallen niet is dat het virus onder controle is, maar omdat ze zijn gestopt met testen.

Natuurlijk staan ​​de reguliere media erop dat het Chinese tarief daalt, omdat ze op de een of andere manier iets hebben bedacht dat niemand anders weet. Net als al het andere lijkt Chinese propaganda te werken.

israelunwired.com/bridgette-gabriel-explains-why-china-needs-to-pay-for-corona/

RP: En zij heeft het bij het rechte eind! Wij moeten China nu als represaille op alle gebieden boycotten!