Uit de EU en de VN is beter voor toekomstige generaties Nederlanders!

Screenshot_61
(Door: “Elise Nijmegen)

De politiek doet allang niet meer hetgeen ze zou moeten doen. Politici mengen zich in zaken waar ze uit hadden moeten blijven, aangezien dit toch een democratisch land is, of zou moeten zijn… Minister Hirsch Ballin bemoeide zich intensief met het eerste proces tegen Dhr. Wilders van de PVV. Deze minister liet tot drie keer toe “onafhankelijke” experts aanrukken om toch maar bewijs te kunnen voorleggen aan het Openbaar Ministerie, dat geen strafbare feiten zag in de uitspraken van Dhr. Wilders.
https://jdreport.com

Ook gemeentes werken mee aan de mondiale politieke agenda, zo laat onderstaand bericht weten. Deze gemeenten maken gebruik van agressieve online-volgmethoden en functioneren als doorgeefluik. Van de 355 websites van de gemeente maken 28 gebruik van agressieve volgmethoden. Door advertentie- social media-cookies te plaatsen op de computer van de bezoekers kunnen ze van bezoekers interesseprofielen opbouwen, met alle gevolgen van dien.
https://jdreport.com

Er is door de VN een koers uitgezet voor de wereldbevolking die niet door de bevolkingen geaccepteerd wordt. In Frankrijk staan moedige mensen elke week op straat om te protesteren tegen het globalistische beleid dat de bevolking financieel leeg trekt en de EU-lidstaten nivelleert en nu gaan ook in België de mensen de straat op. De werknemers in België eisen dat de drastische bezuinigingen op het sociale stelsel worden teruggedraaid. De pensioenleeftijd moet ook omlaag van de Belgen, terug naar 65, en er moet geluisterd worden naar de Belgische bevolking die, net zoals wij, de Nederlanders, lijden onder het politieke wanbeleid.
https://jdreport.com

Orbán van Hongarije zegt heel terecht dat Soros en andere kapitalisten achter deze immigranteninvasie zitten. George Soros zit achter tal van NGO’s, waaronder het “Open Society Foundation”- netwerk, dat de onbeperkte en onbelemmerde immigratie van mensen die willen migreren als mensenrecht propageert, financiert en aanstuurt.
https://politikstube.com

PVV nieuw

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2020/02/04/uit-de-eu-en-de-vn-is-beter-voor-toekomstige-generaties-nederlanders/