Muhammad hakte agent zes keer in het hoofd met machete!

Het begon allemaal als een eenvoudige verkeersovertreding. Muhammad Rodwan was gestopt tijdens een routinecontrole. Hij probeerde te vluchten toen bleek dat zijn auto geen verzekering had. Rodwan schopte politieman Stuart Outten in de borst en sloeg hem in het gezicht.

Toen de Londense politieagent Stuart Outten, 28, op de nacht van de Heilige Vrijdag 2019 in Leyton in noordoost-Londen, de donkerhuidige bestuurder van een verdachte witte bestelwagen kort voor middernacht na een korte achtervolging bij een routineverkeerscontrole in het noordoosten van Londen wilde controleren, voelde deze zich gediscrimineerd. De bestuurder, Mohammed Rodwan, 56, stapte uit het voertuig en hakte na een verbale confrontatie met zijn machete zes keer hardhandig op het hoofd en vervolgens verder in het lichaam van de verraste bobby.

Zwaar gewond kon de moedige agent Stuart Outten zijn 50.000-volt Taser tegen de islamitische, in Afrika geboren agressor, als laatste handeling met tegenwoordigheid van geest activeren, voordat hij ernstig gewond in elkaar stortte.

De eerste poging van de politieman om de Taser af te vuren mislukte, in paniek miste hij het doelwit. Outten vertelde de rechtbank dat hij het alleen heeft overleefd omdat het elektrische pistool een tweede schot had.

Velen vroegen zich na het vonnis af waarom Rodwan was vrijgesproken van poging tot moord en slechts werd veroordeeld voor het opzettelijk verwonden van de politieagent, nadat bleek dat de jury nooit iets kreeg te horen over het gewelddadige verleden van Mohammed Rodwan.

https://fenixx.news/2020/01/26/muhammad-hakte-agent-zes-keer-in-het-hoofd-met-machete/