Verwarde man dreigt leerlingen van Utrechtse school dood te schieten!

De politie in Utrecht heeft vanmiddag een verwarde man aangehouden bij een middelbare school. Hij was het gebouw binnengelopen en dreigde leerlingen dood te schieten. Dat meldt RTV Utrecht.

Toen de man in het gebouw aan het dreigen was, werd hij door docenten al pratend mee naar buiten genomen. De politie was ondertussen al gebeld en agenten konden de verdachte later in de buurt van de school aanhouden. Dit gebeurde in een park.

De school heeft ouders in een brief van de situatie op de hoogte gebracht. Een van de ouders zegt tegen RTV Utrecht dat de verwarde man wel vaker rond de school te vinden is en zou zijn getreiterd door leerlingen van de school. Daarna zou de man zijn gaan dreigen.

‘Leerlingen erg geschrokken van verwarde man’

Een helikopter van de politie vloog vanmiddag in de buurt van de school om de verdachte te volgen nadat hij de school uit was gezet. “Meerdere leerlingen zijn van het incident getuige geweest en verschillende leerlingen zijn erg geschrokken”, zegt een woordvoerder van de politie tegen de regionale omroep.

De @politieheli vloog boven #Utrecht om mee te kijken naar een vluchtende verdachte(van bedrieging) op de Noordse Parklaan. Deze man is in een nabijgelegen park zojuist gezien en aangehouden.

LEES OOK: ‘Crisis beoordelingskamer’ moet verwarde personen uit de cel houden: ‘Hard nodig’

https://wnl.tv/2020/01/17/verwarde-man-school-leerlingen/

Nederland begint, dankzij de asieltsunami’s, steeds meer op een derde-wereld-land te lijken!