Iran belooft wraak voor het vermoorden van de hoogste generaal

TRUMP ZEGT DAT DE EXECUTIE VAN QASSEM SOLEIMANI ‘EEN WAARSCHUWING VOOR de TERRORISTEN’ IS !

De Amerikaanse president Donald Trump zei vrijdag dat hij het bevel gaf om een ​​top-Iraanse generaal te doden "om een ​​oorlog te stoppen", niet om er een te beginnen, maar in de gespannen nasleep zette het Pentagon zich schrap voor vergelding door meer troepen naar het Midden-Oosten te sturen. Democraten klaagden dat Trump het Congres niet had geraadpleegd en sommigen vreesden dat de staking oorlog waarschijnlijker maakte.

Staatssecretaris Mike Pompeo betoogde de Amerikaanse zaak met bondgenoten in het Midden-Oosten en daarbuiten en stelde dat de drone-aanval van vrijdag, generaal Qassem Soleimani, een noodzakelijke daad van zelfverdediging was. Hij beweerde dat Soleimani een reeks aanvallen had gepland die vele Amerikaanse troepen en ambtenaren in het Midden-Oosten in gevaar brachten.

De gevolgen van de beslissing van Trump om Soleimani te doden, kwamen vrijdag nog steeds in beeld; ze kunnen een einde maken aan het Amerikaanse militaire partnerschap met Irak in de strijd tegen de extremistische groepering van de Islamitische Staat.  

https://globalnews.ca/video/6365180/iran-promises-revenge-for-top-generals-killing

Iran heeft wraak gezworen nadat een luchtaanval op bevel van de Amerikaanse president Donald Trump leidde tot de dood van generaal Qassem Soleimani, het hoofd van de elite Quds Force van Iran. Redmond Shannon heeft meer te weten over het leven van Soleimani en hoe de commandant zowel werd vereerd als beschimpt.

Trump zegt dat hij luchtaanvallen heeft bevolen die de Iraanse generaal hebben gedood, om ‘een oorlog te stoppen’!

Tijdens een ‘Evangelicals for Trump’-bijeenkomst in Florida op vrijdag zei de Amerikaanse president Donald Trump dat de Iraanse commandant Qassem Soleimani’ aanslagen op Amerikanen plannen ‘en dat zijn executie een’ waarschuwing voor terroristen ‘was. Soleimani werd vroeg in een gerichte aanval gedood Vrijdag nadat Trump een luchtaanval in Irak liet uitvoeren.

https://globalnews.ca/video/6365180/iran-promises-revenge-for-top-generals-killing

https://globalnews.ca/video/6364469/trump-says-qassem-soleimanis-execution-a-warning-to-terrorists/

Trump zegt dat hij luchtaanvallen heeft bevolen waarbij een Iranese generaal is gedood, om een oorlog te stoppen!
AN EYE FOR AN EYE!