Waarom pikken we het nog?

Waarom pikken we het nog?

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Je krijgt vaak te horen dat de crisis voorbij is, maar waarom merken we daar niks van? Onder premier Rutte zijn de belastingen met ruim een kwart gestegen. Dat komt neer op meer dan 3000 euro per huishouden.

Daarnaast zijn de prijzen enorm gestegen. Zo betaal je gemiddeld 13 procent meer voor boodschappen en ruim 30 procent meer voor je verzekeringen.

Wanbeleid

Volgens Forum voor Democratie is dit het gevolg van financieel wanbeleid, ‘waarbij VVD en CDA steeds weer weigeren te kiezen voor het Nederlands belang en onze welvaart laten wegvloeien naar zinloze klimaatmaatregelen, massale immigratie, steunfondsen voor Zuid-Europa en een alsmaar uitdijend overheidsapparaat’.

De FVD wil dat hier verandering in komt en pleit voor invoering van een belastingvrije voet van 20.000 euro voor alle werkenden en gepensioneerden.

Volkomen absurde ‘energietransitie’

De partij stelt:

We moeten snoeien in de bureaucratie; stoppen met de ongecontroleerde immigratie en de 1000 miljard die Rutte wil uitgeven aan de volkomen absurde ‘energietransitie’ ten goede laten komen aan lastenverlichting, koopkrachtherstel, verbetering van de pensioenen en verbetering van de publieke voorzieningen.

http://www.wiedoeterietsaan.nl/waarom-pikken-we-het-nog/