(Bijna oud en nieuw)! In het hele land meldingen: Mercedessen, BMW’s en fietsenstallingen in brand Updated Vandaag, 12:32.

HENGSTDIJK – Door heel Nederland zijn maandagnacht meldingen binnengekomen van branden. Tipgevers melden aan De Telegraaf dat dure auto’s als Mercedessen en BMW’s in vlammen opgingen. In Utrecht vlogen twee auto’s tegelijk in brand.

Op sommige plekken is schade aan panden. In Hengstdijk (Zeeuws-Vlaanderen) sloeg een autobrand over naar twee woningen. De bewoners hebben de huizen op tijd kunnen verlaten. Zij zitten veilig bij buren.

Mercedessen, BMW’s

Elders in het land gingen talloze auto’s in vlammen op. In Rijswijk sloegen de vlammen uit een dure Audi aan de Strijplaan. Even verderop aan de Vier Heemskinderenstraat in Den Haag brandde een Mercedes uit.

Op beide plekken hebben buurtbewoners de brandweer gealarmeerd. De auto’s lijken echter verloren te zijn gegaan. Ook in Nijmegen brandde een Mercedes volledig uit. Verder melden tipgevers autobranden in Oss, Velsen-Noord, Vlaardingen en Haarlem en stonden in Utrecht twee auto’s vlak naast elkaar in lichterlaaie!

Verder melden tipgevers autobranden in Oss, Velsen-Noord, Vlaardingen en Haarlem en stonden in Utrecht twee auto’s vlak naast elkaar in lichterlaaie!

Wij beginnen steeds meer een “Derdewereld land” te worden, dankzij de enorme asieltsunami’s!

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/414423309/bijna-oud-en-nieuw-mercedessen-bmw-s-en-fietsenstallingen-in-brand?