UK: moslimgevangenen zingen “Koningin is de vijand van de islam en moet sterven”

MOSLIMS IN ENGELAND

De ‘koningin is de vijand van de islam en moet sterven’, prediken de jihadistische volgelingen van de haatsprediker Anjem Choudary in de gevangenis.

Ze houden ook geïmproviseerde sharia-proeven, circuleren verboden boeken en verzorgen jonge gevangenen. Anjem Choudary wordt beschouwd als de ” meest gevaarlijke ” jihad-prediker, maar hij werd vrijgelaten uit de gevangenis.

Ongelovige gevangenen zijn door autoriteiten verlaten. Degenen die in het gevangenissysteem werken, moeten aansprakelijk worden gesteld.

Wanneer jihadisten uit de gevangenis worden vrijgelaten, zetten ze hun islamitische missie voort in de openbare arena, zoals in het geval van de London Bridge-moordenaar.

De bezorgdheid over radicale islamitische bekeerlingen terwijl ze in de gevangenis zitten, komt nadat politie-waakhonden hebben onthuld dat ze moeten onderzoeken of de London Bridge-moordenaar Usman Khan na zijn vrijlating uit de gevangenis beter had moeten worden bekeken. Khan – die twee mensen dood heeft gestoken met een mesramp – werd halverwege zijn 16-jarige straf voor terrorisme bevrijd zonder de noodzakelijke beoordeling van de Parole Board van zijn dreiging voor het publiek. Khan – die twee mensen dood heeft gestoken met een mesramp – werd halverwege zijn 16-jarige straf voor terrorisme bevrijd zonder de noodzakelijke beoordeling van de Parole Board van zijn dreiging voor het publiek.

Dit zijn de gevolgen van de wagenwijd geopende Europese grenzen voor de islam!

Bron: https://www.jihadwatch.org/2019/12/uk-muslim-prisoners