HET WORDT HIER STEEDS ONVEILIGER!

ONVEILIG NEDERLAND

De media staat er vol van! De ene misdaad na de andere, vooral met de feestdagen! Dagen waarvan het woord “Gelukkig, Prettig en Vredevol” op de wenskaarten moeten staan, worden steeds meer overheerst door agressie!

Nu kunnen wij wel zeggen dat dit altijd wel eens ergens gebeurt, maar deze overheersing is dermate groot, dat het op een normale “gang van zaken” begint te lijken! Kinderen, ouderen en de dieren zijn hier het meest slachtoffer van! Mensen blijven nu met de feestdagen meer thuis en onze Overheid overweegt om het Vuurwerk dat met Oud en Nieuw massaal de lucht in wordt geschoten, en nu al weken van te voren overal ten onpas wordt afgeschoten, te gaan verbieden!

Velen, met name ouderen, durven de straat niet meer op om boodschappen te doen. En mensen met huisdieren durven hun dieren niet meer uit te laten!

Hoe komt het dat dit soort ongeregeldheden opeens de orde van de dag zijn geworden? Hoe komt het dat onze veilige landen ineens sterk beginnen te lijken op de landen in de derde wereld? Ik kan het wel herhalen maar iedereen kan ‘uitrekenen’ dat deze ongeregeldheden zijn begonnen met het wagenwijd openen van onze grenzen voor miljoenen asielzoekers uit de meest onveilige landen!

En JA! Dit is slechts het topje van de ijsberg! Want wij kunnen straks wel de verkoop en het gebruik van vuurwerk hier gaan verbieden, maar wat als dit straks na nieuwjaar nergens meer verkrijgbaar is? Gaat men dan over tot het meer “serieuze werk” ?

Afbeeldingsresultaat voor granaten