Ook u lijdt onder het politieke wanbeleid!

Screenshot_41

(Door: “Elise Nijmegen”)

Justitie meldt te weinig incidenten met asielzoekers, zo zegt onderstaand artikel. De vraag is natuurlijk waarom dat gebeurt… Heeft het te maken met resolutie 1743? Of met het Pact van Marrakesh? Opgelegde politieke correctheid? Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid heeft dat bevestigd aan de Tweede Kamer. Het zou komen doordat er iets misging met de rekenmethode. Iets wat we al vaker gezien hebben. Rekenen zijn ze in Den Haag en bij de instituten die de berekeningen over metingen doen niet zo goed in….
https://ejbron.wordpress.com

Door het afbraakbeleid van de Rutte-kabinetten, die mijns inziens internationale plannen voor het zogenaamde grotere belang belangrijker vinden dan het welzijn en de veiligheid van de Nederlanders, zijn er in bijna elke sector in ons land tekorten ontstaan waar u, in welk hokje u ook geplaatst bent, last van heeft.

Drie huisartsen doen hun verhaal over de schrijnende toestanden ontstaan uit politiek wanbeleid. Huisartsen leuren tegenwoordig met patiënten om ze in de thuiszorg, de GGZ of een verpleegtehuis te krijgen. Zelfs als een patiënt suïcidaal is, moet er gewacht worden. Huisartsen-actiecomité “Het roer moet om” spreekt zelfs van een onhoudbare situatie. Het is een wirwar aan thuiszorgorganisaties, een dichtgeslibde GGZ, er is een gebrek aan plekken waar ouderen kunnen herstellen en een groot tekort aan wijkverpleegkundigen. Artsen bellen en mailen zich suf en verspillen daarmee kostbare tijd en het kost mensenlevens. Wat zou ik toch graag gehad hebben dat de Tweede Kamer wat meer naar Fleur Agema had geluisterd…
www.parool.nl

Al die mooie “duurzame groene ideeën” blijken vaak nogal ondoordacht en de gevolgen en de lange termijn consequenties zijn vaak ook niet onderzocht door de belanghebbenden. Zonnepanelen zijn ook zoiets. Onderstaand artikel laat ons weten dat zonne-energie een zwakke en onbetrouwbare energievoorziening is aangezien we 1521 zonuren hebben in Nederland en dat is minder dan bijvoorbeeld aan de Zuid-Spaanse Middellandse Zeekust, waar ze er 2558 hebben.

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/12/15/ook-u-lijdt-onder-het-politieke-wanbeleid/