Alles moet wijken voor het “hogere doel”, en dat moet stoppen!

Screenshot_116

De op een na grootste verzekeringsmaatschappij van Zwitserland, Swiss Re, heeft 5G geclassificeerd als iets met een zeer hoog aansprakelijkheidsrisico. Iets wat het Rutte kabinet over het hoofd ziet uit naam van het “grotere belang”.

In onderstaand artikel staat dat in februari telecom-executives een verklaring aan het parlement hebben gegeven dat ze geen verklaring hadden dat 5G veilig is. Vele wetenschappers zeggen dat het niet veilig is, mensen en dieren worden ziek daar waar het al geïnstalleerd is, maar ondanks de wereldwijde oppositie, waarschuwingen en rechtszaken installeren bedrijven het toch nog. Apart, aangezien verzekeringsmaatschappijen meestal geen zaken meer doen met telecom-bedrijven, en telecom-bedrijven waarschuwen investeerders al jaren dat ze uiteindelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade veroorzaakt door hun apparaten en zenders en er is nu een rechtszaak gaande vanwege telefoons die de federale RF-veiligheidsniveaus overschrijden.
www.activistpost.com

5G heeft vele negatieve effecten op mens, fauna en flora en ik vraag me af waar de dieren en natuurorganisaties blijven met hun protesten. 5G-straling, zo zegt onderstaand artikel,veroorzaakt gedragsveranderingen in mensen en ionenpotentievergiftigingen van hersencellen, wat leidt tot massawaanzin. Neuro-psychiatrische effecten dus, volgens een onderzoek gepubliceerd in Environmental Research. Met andere woorden, 5G is een wapensysteem dat ook fungeert als een telecommunicatie-infrastructuur, maar de echte impact zal zijn dat de menselijke hersenfuncties worden beschadigd en rationaliteit, redelijkheid, gezond verstand en beleefdheid zullen worden vernietigd…
www.naturalnews.com

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2019/12/06/alles-moet-wijken-voor-het-hogere-doel-en-dat-moet-stoppen/

(Door: “Elise Nijmegen”)