Ezels doodgeslagen en gevild!

Een vrachtwagen volgepropt met ezels stopt bij een groezelig gebouw in Kenia. De uitgeputte, uitgedroogde dieren huiveren van angst wanneer mannen met botte stokken de achterkant van het voertuig opengooien.

Terwijl de ezels de vrachtwagen uitstappen, beginnen de mannen hen te slaan en dwingen ze hen om het slachthuis binnen te gaan, waar ze op gewelddadige wijze gedood zullen worden – waarna ze van hun huid worden ontdaan, zodat deze kan worden gekookt om ejiao te maken, een traditioneel Chinees medicijn.

Sinds PETA en onze internationale zusterorganisaties voor het eerst de Chinese ejiao-industrie ontmaskerden, hebben we er hard aan gewerkt om een einde te maken aan het lijden veroorzaakt door dit verachtelijke product.

Na het bekijken van beelden uit de reportage waarop ezels te zien zijn die met mokers op hun kop werden geslagen, werden gevild en werden ontdaan van hun ingewanden, hebben consumenten en grote detailhandelaars over de hele wereld ezelgelatine afgewezen. Dit leidt tot een sterke inkomensdaling voor China’s grootste ejiao-producent. We moeten doorzetten totdat het doden stopt!

RP: WE GAAN MET DE OVERHEERSING VAN DIT SOORT BARBAARSE VOLKEREN IN DE WERELD, WEER TERUG NAAR HET STENEN TIJDPERK!