Minder, minder, minder Rutte-III!

Screenshot_129

In Zuid-Holland moeten 170.000 woningen gebouwd worden. Niet voor de Nederlanders die al meer dan 10 jaar wachten op een woning, maar voor meer dan 400.000 asielzoekers die door de VN en de EU naar Nederland worden getransporteerd. Nu is het natuurlijk bij velen wel bekend dat er geen of nauwelijks geld wordt uitgetrokken om de gewone normale Nederlander te helpen in zijn voortbestaan en miljarden worden uitgegeven voor immigrantenkwesties, en voor dit project is € 137,7 miljoen euro uitgetrokken…

www.ad.nl

Rutte en zijn kabinetten vernietigen Nederland langzaam maar zeker en Rutte, een Bilderberg- slaaf, wil de koers aanhouden die al jaren geleden is ingezet. De nationale bevolking vervangen, nationalisme de kop indrukken en ons laatste beetje soevereiniteit overdragen aan de EU.

De verhuizing van ALDE, waar de VVD deel van uitmaakt, in het EU-parlement naar de nieuwe fractie “Renew Europe” lijkt een onschuldige actie, maar zij is de bezegeling van een teaming-up van Rutte en Macron van Frankrijk om van de EU een superstaat te maken met een eigen militaire structuur. De EU moet, onder Franse leiding, een geopolitiek machtsblok worden… De meest recente centralisatiepoging is de Frans-Duitse wens om het vetorecht van lidstaten op te heffen en meerderheidsbesluitvorming in te voeren.

https://opiniez.com 

Door de nergens op gebaseerde stikstofcrisis, die alleen in Nederland aan de gang is en die niet speelt in onze buurlanden, loopt Nederland nu al zo’n € 5,5 miljard mis. Bedrijven laten Nederland links liggen, zo laat ondernemingsorganisatie VNO-NCW weten. Bij Havenbedrijf Rotterdam bijvoorbeeld gaat het om 30 grote projecten die “ernstig in de problemen zijn gekomen” door de stikstofproblematiek, zo laat Eric van der Schans, directeur Environmental Managment bij havenbedrijf Rotterdam, weten. Bedankt Rutte en kabinet!

www.bnr.nl

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2019/11/24/minder-minder-minder-rutte-iii/


Door: “Elise Nijmegen”