Meisje (15) belandt in sloot bij beroving door vier jongens in Overveen

OVERVEEN

Afbeeldingsresultaat voor onze kinderen zijn niet meer veilig

Een 15-jarig meisje is zaterdagavond in de sloot beland toen een groepje jongens haar probeerde te beroven in Overveen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het meisje fietste rond 21.45 uur over het Ramplaanspad en werd hier door vier jongens aangesproken. Ze bedreigden haar en ze moest haar bezittingen afgeven. Het slachtoffer probeerde toen om het groepje jongens heen te fietsen maar kwam daarbij in de sloot terecht. De vier jongens zijn er toen fietsend vandoor gegaan.

Het slachtoffer raakte licht onderkoeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Agenten hebben nog een zoekslag gemaakt maar het groepje jongens is niet meer aangetroffen.

De politie vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[update 12.50 uur] Van de vier straatrovers weet de politie het volgende:

Het gaat om vier licht getinte jongens van rond 16 -17 jaar oud, ze waren allemaal gekleed in donkere kleding en hadden capuchons over hun hoofd. Volgens de politie spraken ze ’straattaal’.

RP: Onze kinderen zijn in ons eigen land niet meer veilig door al die criminelen die ze hier binnenhalen. We worden steeds meer een onveilig 3e wereldland!

Lees ook dit: https://zwolle.nieuws.nl/nieuws/24125/meisje-15-beroofd-door-jongens-met-pistool-in-stadshagen/

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191124_94775487/meisje-15-belandt-in-sloot-bij-beroving-door-vier-jongens-in-overveen?utm_source=google&utm_medium=organic