DE AFRIKAANSE OPSTAND!

Afbeeldingsresultaat voor boeren zuid-afrika

In Zuid-Afrika worden de blanke, Christelijke boeren uitgemoord, aangevallen en van hun land gezet. Dit alles om het land terug te geven aan de zwarte bevolking. Die, zoals het verleden al heeft bewezen er niets mee gaan doen. De kennis om boerenland te bewerken kwam van de blanke boer.

Dit gaat betekenen dat het Westen in grote hoeveelheden voedsel moeten gaan brengen om dit volk in leven te houden. Want het verleden leert ons dat dit Afrika een bodemloze put is. Ze hebben nooit gewerkt, ze gaan nu ook niet werken, of dacht u van wel?
Rusland heeft de eerste 70 boerengezinnen binnen gehaald. Er zullen er zo’n 15000 blanke boeren naar Rusland gaan waar ze alle mogelijkheden kunnen benutten om hun eigen bedrijf op te zetten.

Binnenkort zal Afrika niet meer de graanschuur van de wereld zijn, dit zal Rusland zijn, als ze dat niet al zijn.
Terwijl de West-Europese politiek heeft besloten dat onze boeren er niet toe doen zullen we, net als Zuid-Afrika volledig afhankelijk gaan worden van voedsel uit andere landen, meestal uit Rusland, gas uit Rusland en olie uit landen die ons haten.

De elite in Den Haag en Brussel hebben het volk verraden en verkocht aan barbaren die hun eigen landen niet willen opbouwen maar wel willen overheersen.
In het westen laten we de blanke boeren in Zuid-Afrika creperen en halen we opvreters binnen die nooit iets positiefs zullen gaan bijdragen.

Door: Ron Duister

RP: Ze zijn te dom om te begrijpen dat zij hiermee hun EIGEN economie om zeep helpen! Want wie zou dan hun land moeten bewerken? NIET zijzelf, daar zijn ze te incapabel en te lui voor!