Onze kinderen moeten beter beschermd worden!

Screenshot_84

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dankzij politiek wanbeleid en een verzonnen, nergens op gebaseerde, stikstofcrisis die niet geldt voor een aantal grote industriële bedrijven, zoals Schiphol, raken vele Nederlanders hun baan of bedrijf kwijt. Het aantal failliete bouwbedrijven is in de afgelopen maanden toegenomen, het aantal faillissementen ligt in september en oktober ruim een kwart hoger dan in dezelfde maanden vorig jaar. EIB-directeur Taco van Hoek voorspelt dat door de echte klap, waardoor nog veel meer bedrijven die failliet zullen gaan, nog erger zal worden in 2020. Volgens mij is dat toch wel degelijk te wijten aan de verzonnen stikstof/fijnstof/PFAS-ideologie die door de politiek is ingevoerd.
https://jdreport.com

Wat, zoals zoveel dingen die toch islam-gerelateerd zijn, ook niet voldoende aangepakt wordt en waar onze kinderen de dupe van zijn, is het toenemende seksueel geweld/misbruik in ons land. Herman Bolhaar zegt heel terecht dat de overheid tekortschiet en dat de overheid seksueel geweld via Instagram of Whatsapp niet altijd als kindermishandeling ziet. Bolhaar zegt dat de helft van alle meisjes in hun jeugd een strafbare vorm van fysiek seksueel geweld meekrijgt en bij jongens is dat één op de vijf. 15% van deze kinderen heeft na een half jaar nog geen begeleiding van jeugdzorg en dat is zeer kwalijk, aangezien deze kinderen dubbel zo vatbaar zijn om opnieuw slachtoffer te worden van seksueel geweld.
www.rtlnieuws.nl

Onze kinderen, die we naar school sturen met het idee dat ze daar veilig zijn, zijn daar vaak niet veilig en zijn op de Nederlandse scholen vaak, en dat is hetzelfde in elk ander “open grenzen” land, slachtoffer of toeschouwer van mes gerelateerde misdrijven. Dit jaar, geteld tot juli, waren er al 251 steek “incidenten”. De burgemeester van Breda bijvoorbeeld wil preventief fouilleren invoeren, maar dat stuit op verzet. Op de vraag waar de stijging van de steekpartijen vandaan komt, antwoordde de burgemeester van Rotterdam, islamaanhanger Aboutaleb, dat het zou zijn overgewaaid uit Engeland. Volgens mij is het toch echt meegekomen met de Arabische migranten. Het verbaast mij altijd opnieuw hoe de media de dingen kan beschrijven zonder het woord islam te noemen, wat volgens mij toch echt de oorzaak is van vele negatieve dingen in onze maatschappij.
www.elsevierweekblad.nl

De dictatoriale Nederlandse regering die, ondanks alle peer-reviewde onderzoeken die uitwijzen dat het gevaarlijk is voor mens, flora en fauna, toch nog steeds 5G wil uitrollen, is mijns inziens zeer onverantwoordelijk bezig. Een gepensioneerde Harvard-wetenschapper, Ph.D. Ronald Powell, zegt dat er geen veilige manier is om 5G uit te rollen, en toenemend onderzoek suggereert dat de proliferatie van 5G omwille van sneller draadloos internet (en totale controle) een ramp voor de volksgezondheid zou kunnen zijn. Er zijn al verschillende negatieve verhalen van de effecten van 5G bekend; bijen en vogels vallen dood neer naast 5G-torens, mensen krijgen slapeloosheid, chronische neusbloedingen en dood geborenen. Scientific America zegt in een artikel, geschreven door Joel M. Moskowitz, PH.D., dat er geen reden is om te geloven dat 5G veilig is.
www.technocracy.news

LEES HIER HET HELE ARTIKEL: https://ejbron.wordpress.com/2019/11/21/onze-kinderen-moeten-beter-beschermd-worden/?unapproved=987448&moderation-hash=09d1217678346099dfbd886210b90c82#comment-987448