’Psychiaters stuurden Thijs H. en ouders vlak voor dubbele moord weg’

VREEMD BELEID!

In een land waar Zwarte Piet strafbaar is omdat dit als “discriminatie” wordt gezien, mogen levensgevaarlijke misdadigers hier vrij rondlopen!

AMSTERDAM – Drievoudig moordverdachte Thijs H. werd vlak voor de dubbele moord in Limburg tot twee keer toe niet opgenomen ondanks noodkreten van zijn ouders over H.’s psychotische gedrag. Ze kregen te horen dat hun zoon moest wennen aan zijn nieuwe medicijnen. Dat meldt het AD. De Hagenaar vermoordde op zaterdag 4 mei in Den Haag een vrouw, op dinsdag 7 mei stak hij twee anderen dood op de Brunssummerheide, zo bekende hij eerder.

Dat meldt het AD. De Hagenaar vermoordde op zaterdag 4 mei in Den Haag een vrouw, op dinsdag 7 mei stak hij twee anderen dood op de Brunssummerheide, zo bekende hij eerder.

Daarom gingen zijn ouders op zondag met hem naar de spoedeisende psychiatrie voor opname. Twee psychiaters ‘stelden de ouders gerust’ en vertelden dat het slechts om bijwerkingen van zijn nieuwe ADHD-medicijn ging. Ze moesten weer naar huis.

Maandag was H. nog altijd totaal van de kaart. Toen zijn ouders met Thijs bij een vestiging van PsyQ aanklopten, onderdeel van GGZ-instelling Mondriaan, kregen ze opnieuw te horen dat het rare gedrag ‘bij de medicatie hoorde’. Een dag later sloeg Thijs H. toe op de Brunssummerheide.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1306806633/psychiaters-stuurden-thijs-h-en-ouders-vlak-voor-dubbele-moord-weg