Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk!

 

(Door: Davig Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In Parijs demonstreerden vanmiddag honderden jonge mensen tegen de islamisering van Frankrijk en de daarmee gepaard gaande toename van religieus gemotiveerd geweld.

Het is vier jaar geleden dat fanatieke moslims honderden mensen in de Parijse club “Bataclan” op gruwelijke wijze hebben afgeslacht. Slechts één, hoewel eentje die heel veel opzien baarde, van de gevallen van Allahu Akbar-terreur, die ook Frankrijk sinds jaren teistert.

Manifestatie: Stop Islamisme

“We zullen nooit vergeten en nooit vergeven. Daarom zullen we zondag de straat opgaan en onze stem verheffen tegen het islamisme in Parijs”, aldus een deelnemer aan de huidige demonstratie in Parijs. En een ander: “In de afgelopen jaren zijn meer dan 300 mensen gestorven aan de gevolgen van islamistisch terrorisme. Meer dan 1000 gewonden, honderden gezinnen uiteen gescheurd. Deze marteling moet stoppen!”

Op Twitter kun je nu de eerste beelden van de demonstratie onder de hashtag #ManifStopIslamisme zien, waaraan honderden, vooral jonge mensen deelnemen.

“Olélé olala tegen de sharia-wet”

“Olélé olala tegen de sharia-wet zullen we er altijd zijn”, “Dit is Parijs en niet Algerije” zijn de kreten die steeds opnieuw gehoord worden.

Op 10 november had al een grote demonstratie in Parijs tegen “Islamofobie” plaatsgevonden, waaraan duidelijk meer mensen zouden hebben deelgenomen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/17/parijs-vier-jaar-na-bataclan-honderden-demonstreren-tegen-de-islamisering-van-frankrijk/