STORT DE EU IN?

Screenshot_136

De EU is er niet voor de Europese burgers, maar is een economische zone voor de rijke globalisten die over de ruggen van de Europese bevolking heen nog rijker willen worden en de bevolking willen controleren. Er komen veel plannen uit de EU die in samenwerking met de VN (Agenda 21) uitgerold worden over Europa en de rest van de wereld. Zo ook de EU-klimaatwaanzin, die volgens onderstaand artikel een bedrag van € 13.000 miljard (€ 13 biljoen) gaat kosten en de burgers betalen…

De Nederlandse afdracht zou volgens de EU van 8 naar 15 miljard euro moeten gaan… Veel maatschappelijke problemen in Nederland zouden minder worden als dat geld besteed zou worden aan bijvoorbeeld het slopen van Diyanet-moskeeën, meer geld voor de zorg, leraren of armoedebestrijding.

Het EU-budget, alle afdrachten van alle EU-lidstaten, daarvan zou volgens klimaatwaanzinnigen zoals Timmermans 25% naar het klimaatbeleid moeten gaan. Nu gaat er € 206 miljard naar vervuilende “groene” klimaatwaanzin, maar dat zou € 320 miljard moeten worden volgens de EU. Taxonomy is het nieuwe woord; een classificatiesysteem waarmee EU-beleidsmakers bepalen wat wel en niet groen is. Zo krijgen bijna niet recyclebare windmolens (met SF6) een groen label en steenkool een bruin label.
https://jdreport.com

Autisme in Azië is geëxplodeerd, nadat men “westerse” vaccins hadden geïntroduceerd.
www.worldunity.me

De echte reden waarom vaccinaties gestopt zijn, staat in het artikel van PhD. JD. John Jones, die het één en ander uitlegt.
https://vaxxter.com

Lees hier het hele (omvangrijke) artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06/stort-de-eu-in/

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)