DE TOTALE SYSTEEMCRASH!

SYSTEM CRASH

Massa immigratie is frontale aanval op Europese samenleving!
De geplande ondergang van het vrije en welvarende Westen is in gang gezet
Nieuw boek: ‘Wereldsysteem crash: De absolute neergang van de middenklasse en democratie in de Westerse industrielanden is een feit’ – EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting superstaat.

De Europese culturen en aandrang om die te behouden worden tegelijkertijd frontaal aangevallen met massa immigratie uit vooral islamitische Derde Wereldlanden, waardoor de binnenlandse veiligheid (exploderende criminaliteit, aanslagen) en sociale zekerheid (overbelast en daardoor onbetaalbaar) opzettelijk worden ondermijnd, en uiteindelijk onvermijdelijk zullen instorten. In combinatie met het genoemde afbreken van de energiezekerheid en –betaalbaarheid zullen miljoenen mensen in armoede worden gestort, wat hoogstwaarschijnlijk de spreekwoordelijke druppel van de finale systeemcrash zal zijn.

Onvrede en chaos grijpen om zich heen in Europa. Burgers beginnen zich steeds heftiger en massaler te verzetten tegen het door de globalistische machtselite opgelegde politieke, sociaaleconomische, immigratie- en klimaatbeleid, dat tientallen miljoenen mensen in hun bestaanszekerheid bedreigt, zoals de uitgeknepen boeren in Nederland, de naar onafhankelijkheid smachtende Catalanen, en de al bijna een jaar lang vergeefs demonstrerende, waterkanonnen en traangasgranaten trotserende Gele Hesjes in Frankrijk. In Groot Brittannië staan bevolking en politiek lijnrecht tegen over elkaar (Brexiteers versus Remainers), en in Duitsland vechten Turken en Koerden het ene straatgevecht na het andere met elkaar uit. Wijlen FAZ-redacteur en auteur Udo Ulfkotte voorspelde het al: dit alles is het begin van een totale systeemcrash, een crisis zoals de generaties na de Tweede Wereldoorlog nog nooit hebben meegemaakt.

Twee derde Europeanen: Wereld was vroeger betere plek
In de zomer van 2018 hield de Bertelsmann Stiftung een groot onderzoek onder bijna 11.000 Europeanen. In de uitkomst zullen veel van onze lezers zich herkennen: twee derde zei namelijk dat de wereld vroeger een betere plek was, een antwoord dat vooral de Italianen (77%), Fransen 65%) en Spanjaarden (64%) gaven, maar ook de meerderheid van de Duitsers (61%), het land dat op papier het meeste geprofiteerd heeft van de eurozone.
DIt idee dat het vroeger beter was klinkt misschien oubollig, maar wordt door de feiten gestaafd: de koopkracht van de meeste mensen is verrekend met de echte inflatie in 30, 40 jaar niet verbeterd, maar eerder verslechterd. Zo is het bijna onmogelijk geworden om met één inkomen een compleet gezin te onderhouden, iets wat vroeger normaal was.

Dan maar niet protesteren? Natuurlijk wel, want met niets doen en stil blijven zitten afwachten en hopen dat het weer goed komt, is de strijd voor het behoud van onze vrijheid, welvaart en democratie –of wat daar nog van over is- bij voorbaat verloren.
Ongeveer 90% van alle huishoudens is er juist op achteruit gegaan, terwijl de enorme groei van de rijkdom en welvaart vrijwel uitsluitend bij de bovenste 10% terecht kwam. En laten dat nu net de mensen zijn die in de politiek, media en economie de scepter zwaaien, en als enigen wel baat hebben bij het globalisme.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/chaos-in-europa-met-protesten-in-catalonie-voorop-begin-van-totale-systeemcrash/