Massa immigratie is frontale aanval op Europese samenleving!

Nieuw boek: ‘Wereldsysteem crash: De absolute neergang van de middenklasse en democratie in de Westerse industrielanden is een feit’ – EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting superstaat!

De Europese culturen en aandrang om die te behouden worden tegelijkertijd frontaal aangevallen met massa immigratie uit vooral islamitische Derde Wereldlanden, waardoor de binnenlandse veiligheid (exploderende criminaliteit, aanslagen) en sociale zekerheid (overbelast en daardoor onbetaalbaar) opzettelijk worden ondermijnd, en uiteindelijk onvermijdelijk zullen instorten. In combinatie met het genoemde afbreken van de energiezekerheid en –betaalbaarheid zullen miljoenen mensen in armoede worden gestort, wat hoogstwaarschijnlijk de spreekwoordelijke druppel van de finale systeemcrash zal zijn.

Het grote einddoel is een socialistische-communistische, grenzen-loze, dictatoriale EU-superstaat, maar de verschillen tussen volken en economieën zijn te groot om dit op democratische en vreedzame wijze te realiseren. Daarom wordt het aloude credo van ‘ordo ab chao’ (orde uit chaos) gevolgd: melk de bevolking uit, belast burgers en bedrijven steeds zwaarder, zet ze tegen elkaar op, pak stapsgewijs hun vrijheid (van vervoer, van meningsuiting, van privacy etc.), koopkracht en welvaart af, stook het ontevreden vuurtje vervolgens op met extremistische activisten en ‘gecontroleerde oppositie’, en het is wachten tot straten, wijken, steden en hele landen in brand vliegen, waarna politie en leger (zoals reeds ingezet tegen de Gele Hesjes en bij het boerenprotest in Nederland) te ‘hulp’ schieten om de orde te ‘herstellen’.

Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?
Onvrede en chaos grijpen om zich heen in Europa. Burgers beginnen zich steeds heftiger en massaler te verzetten tegen het door de globalistische machtselite opgelegde politieke, sociaaleconomische, immigratie- en klimaatbeleid, dat tientallen miljoenen mensen in hun bestaanszekerheid bedreigt, zoals de uitgeknepen boeren in Nederland, de naar onafhankelijkheid smachtende Catalanen, en de al bijna een jaar lang vergeefs demonstrerende, waterkanonnen en traangasgranaten trotserende Gele Hesjes in Frankrijk.

In Groot Brittannië staan bevolking en politiek lijnrecht tegen over elkaar (Brexiteers versus Remainers), en in Duitsland vechten Turken en Koerden het ene straatgevecht na het andere met elkaar uit. Wijlen FAZ-redacteur en auteur Udo Ulfkotte voorspelde het al: dit alles is het begin van een totale systeemcrash, een crisis zoals de generaties na de Tweede Wereldoorlog nog nooit hebben meegemaakt.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/chaos-in-europa-met-protesten-in-catalonie-voorop-begin-van-totale-systeemcrash/?fbclid=IwAR1PImlNW6qlBxAdTdmUC9t9wYBckcgpZGCWGhw88rR9hdC8JB2mj65iJeo