Geliquideerde man is oud-voetbalprof

Nederland wordt steeds crimineler!

AMSTERDAM – De man die woensdagavond bij een brandweerkazerne in Amsterdam is geliquideerd is de Surinaams-Nederlandse oud-profvoetballer Kelvin Maynard (32). Hij speelde onder andere bij FC Volendam en FC Emmen.

Dat melden meerdere opsporingsbronnen aan De Telegraaf en wordt bevestigd door de politie. Maynard werd woensdagavond onder vuur genomen toen hij in zijn auto reed op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost. Dat gebeurde volgens getuigen door twee mannen op een motorscooter. Hij probeerde aan de kogelregen te ontkomen door uit te wijken naar een brandweerkazerne. Zijn auto kwam tegen de gevel tot stilstand. Reanimatie van het slachtoffer haalde niets meer uit.

De liquidatie van de voetballer vond op dezelfde dag plaats als de moord op de advocaat Derk Wiersum. Die werd woensdagochtend bij zijn huis in Buitenveldert geliquideerd. Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij uit het liquidatieproces Marengo rond meervoudige moordverdachte en topcrimineel Ridouan Taghi. Volgens de politie staan de twee moorden vooralsnog los van elkaar.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2109198179/geliquideerde-man-is-oud-voetbalprof?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update&utm_content=Hoofdartikel_Geliquideerde+man+is+oud-voetbalprof&utm_term=20190919114500_update&EMAIL_SK=SK6009660