Advocaat kroongetuige geliquideerd!

AMSTERDAM – De man die woensdagochtend is doodgeschoten in Amsterdam is advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstaat in het liquidatieproces Marengo rond het criminele kopstuk Ridouan Taghi. Dat bevestigt de politie. De schutter, volgens getuigen een jonge tiener, is nog voortvluchtig.

De 44-jarige Wiersum werd neergeschoten aan de Imstenrade in de wijk Buitenveldert. Begin vorig jaar werd de broer van kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam (lees hier alles over Nabil B. )

Uitgerekend vandaag is de behandeling van de rechtszaak tegen tien mannen die worden verdacht van de aanslag op het gebouw van De Telegraaf. De zaak werd even stilgelegd vanwege het schokkende nieuws.

Op Burgernet staat de oproep dat wordt gezocht naar een man van tussen de 16-20 jaar, slank postuur, 1.75 meter groot en zwart gekleed met een hoodie.

RP: Nog even en Nederland behoort tot  “de meest onveilige landen ter wereld” !

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1309029551/advocaat-kroongetuige-geliquideerd?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update&utm_content=Hoofdartikel_Advocaat+kroongetuige+Nabil+B%2E+geliquideerd&utm_term=20190918114500_update&EMAIL_SK=SK6009660

Lees ook: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1576017943/moord-op-advocaat-is-aanslag-op-rechtsstaat?