Europe’s biggest wrong decision!

Europa’s Grootste verkeerde beslissing! Schuldigen massa-immigratie eindelijk aan de schandpaal!

European mass immigration

ISIS bracht in 2014 en begin 2015 meerdere video’s naar buiten waarin de huidige gigantische migrantenstroom naar Europa letterlijk werd aangekondigd als een aanval en een invasie, bedoeld om ons continent te veroveren voor de islam. Om de één of andere reden namen ‘onze’ politieke leiders deze dreigementen geen seconde serieus, want waarom zouden ze anders de grenzen wagenwijd hebben opengezet?

DOUGLAS MURRAY: “EUROPA TEKENT EIGEN DOODSVONNIS!”

Europa is zelfmoord aan het plegen. Of althans, haar leiders hebben besloten om zelfmoord te plegen. Of de Europese volkeren er voor kiezen om hierin mee te gaan is, vanzelfsprekend, een hele andere kwestie. En als ik zeg dat Europa bezig is aan haar eigen zelfmoord, dan bedoel ik niet dat de last van de regeldruk vanuit de Europese Commissie ons te veel aan het worden is, of dat het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens tekort geschoten is in haar tegemoetkoming aan de eisen van bepaalde gemeenschappen. Ik bedoel dat de beschaving die we kennen als Europa bezig is met het plegen van zelfmoord en dat het Verenigd Koninkrijk noch enig ander West-Europees land dat noodlot kan afwenden, want we lijken allemaal te lijden aan dezelfde symptomen en kwalen. 

Als gevolg hiervan zal Europa, aan het einde van het leven van de meeste mensen die momenteel leven, niet langer Europa zijn – en de Europese volkeren zullen de enige plek op aarde die we ons thuis moesten noemen, kwijtgeraakt zijn. Europa heeft vandaag de dag weinig verlangen om zichzelf voort te planten, om voor zichzelf te vechten, of zelfs maar om haar eigen kant te kiezen in een discussie. De Europese machthebbers lijken ervan overtuigd dat het niets uit zou maken als de volkeren en de cultuur van Europa verloren zouden gaan voor de wereld. Er is niet één enkele oorzaak voor deze ziekte. De cultuur die geschapen werd door de schatplichtigen aan de Joods-Christelijke cultuur, de oude Grieken en de Romeinen, en de ontdekkingen uit de Verlichting, is niet gevloerd door niets. Maar de slotact wordt gedirigeerd door twee parallelle sequenties – twee sets van aaneengeschakelde gebeurtenissen – waarvan we onmogelijk nog kunnen herstellen.

Zelfs de massale beweging richting Europa van miljoenen mensen zou niet het slotakkoord voor het continent kunnen inleiden, ware het niet voor het feit dat (toevalligerwijs of anderszins) Europa op hetzelfde moment haar vertrouwen verloor in haar eigen overtuigingen, tradities en legitimiteit. Europa, meer nog dan welk ander continent of andere cultuur in de wereld vandaag, wordt zwaar omlaag gezogen door schuldgevoelens over haar eigen verleden.

RP: maar wat hen straks te wachten staat, tart elke grote ramp ter wereld! (Mark my words!)

https://www.geenstijl.nl/5118952/de_zelfmoord_van_europa/

http://www.flipvandyke.nl/2010/05/de-schuldigen-van-de-massa-immigratie-eindelijk-aan-de-schandpaal/