Amsterdam geteisterd door zware criminaliteit, maar college stelt andere prioriteiten: ‘Zuivel en vlees moeten weg!’

amsterdam-speelt-hoofdrol-in-eerste-trailer-the-hitmans-bodyguard

Terwijl Amsterdam gebukt gaat onder een misdaadsgolf die z’n weerga niet kent, doet het College van B&W nog altijd alsof hun neus bloedt. Liever storten zij zich op peperdure linkse verbodsgeintjes, dan op het aanpakken van de grote problemen van de stad. Wethouder Ivens deed het even voor: hij wil afrekenen met vlees en zuivel in de hoofdstad.

De handgranaten vliegen je om de oren maar dat is oké …

Terwijl Amsterdam gebukt gaat onder een misdaadsgolf die z’n weerga niet kent, doet het College van B&W nog altijd alsof hun neus bloedt. Liever storten zij zich op peperdure linkse verbodsgeintjes, dan op het aanpakken van de grote problemen van de stad.

Wethouder Ivens deed het even voor: hij wil afrekenen met vlees en zuivel in de hoofdstad.

Menig Amsterdammer zal met schaamrood op de kaken vandaag de voorpagina van De Telegraaf bekeken hebben. Met chocoladeletters staat daar een ongemakkelijke waarheid over de wijze waarop criminelen bezit hebben genomen van een stad die zogenaamd bestuurd wordt door een stel linkse koekwausen.

“Amsterdam kraakt onder misdaad,” kopt de krant. En schrijft: “De hoofdstad heeft de strijd tegen de georganiseerde misdaad vrijwel verloren.”

Het artikel schrijft hoe bestuurders en justitie de drugscriminaliteit nooit hebben willen doorgronden, en het nu uit onkunde maar de vrije loop laten. Maar gelukkig hebben Amsterdammers ook nog wethouder Ivens. En wethouder Ivens heeft wel wat nieuwe prioriteiten nu het niet zo erg meer wil opschieten met die strijd tegen de misdaad. De dekselse SP-bestuurder heeft gewoon een nieuwe vijand gevonden: eiwitten! 

Als het aan wethouder Laurens Ivens (Openbare Ruimte en Groen) ligt, gaan Amsterdammers veel minder vlees, snoep en fastfood eten. Volgens hem is het huidige voedselsysteem niet goed, hij wil gezond en duurzaam eten stimuleren.

Ik vrees echter dat er in dit land helemaal niemand meer is die nog in deze afleidingsmanoeuvre gaat trappen. Ga eens boeven vangen in plaats van eiwitten, gemeente.

https://jdreport.com/amsterdam-overspoeld-door-criminaliteit-college-heeft-andere-prioriteiten-zuivel-en-vlees-verbieden/

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/amsterdam-geteisterd-door-zware-criminaliteit-maar-college-stelt-andere-prioriteiten-zuivel-en-vlees-moeten-weg/