Islam-tsunami nu ook in kabinet!!

Attentie, attentie, hier volgt een bericht van het Venlose meldpunt van Tsunami-waarschuwingen. Kom er maar in Geert Wilders:

“Met de komst van de aanstaande staatssecretarissen Ahmed Aboutaleb en Nebahat Albayrak (beiden PvdA) heeft de tsunami van islamisering ook het kabinet bereikt. Sterker nog, nu de heer Aboutaleb en mevrouw Albayrak lid worden van het kabinet, zijn de Marokkaanse en Turkse overheden feitelijk in het hart van het Nederlandse machtscentrum geïnfiltreerd. De heer Aboutaleb is immers naast Nederlander ook Marokkaan, en zodoende onderhorig aan de Koning van Marokko, en mevrouw Albayrak naast Nederlandse ook Turkse is onderworpen aan de President van Turkije. Dit laatste verklaart deels haar weigering de Armeense genocide als zodanig te benoemen.” 

Volgens het onafhankelijke, internationale Pew Research Center waren er in 1990: 29,6 miljoen moslims in Europa. In 2014 waren dat er 44,1 miljoen. De verwachting is dat dit aantal binnen 15 jaar gegroeid zal zijn naar 60 miljoen! Dat is een verdubbeling in nog geen halve eeuw!

Om te kunnen blijven bestaan heeft een volk een gemiddelde groei door geboorte nodig van 2,1 kinderen per vrouw. Is die groei over langere tijd minder dan zal een volk, en de daarmee verbonden cultuur, afnemen en uiteindelijk uitsterven. 

De bevolking van Europa neemt niet af! Integendeel!
De bevolking in Europa zou dus ieder jaar kleiner moeten worden, maar dat is niet het geval. Waarom niet? Door immigratie!
En wie komen hier naar toe? Voornamelijk moslims! En als zij eenmaal hier zijn vermenigvuldigen zij zich veel sneller dan alle Europeanen. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te beseffen dat de balans heel snel zal doorslaan naar een andere kant.

Weet u wat Muammar al-Gaddafi, de voormalige dictator van Libië jaren geleden hierover zei? “Allah zal de Islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd. We hebben geen terroristen nodig, geen menselijke bommen. De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken.

Hij heeft volkomen gelijk! Met de wagenwijd geopende grenzen, de enorme geboorte-aantallen van de moslims in Europa en de groeiende islamitische bezetting in de regeringen, zal dit continent binnenkort “EURABIA” heten!

https://uitdaging.nl/4274-wordt-nederland-een-islamitisch-land

nl-rip