CULPOZE DELICTEN!

HIER WEER EEN SUPER-REALISTISCH ARTIKEL VAN MICHEL MULDER!

Afbeeldingsresultaat voor RIJKE BOOTVLUCHTELINGEN

‘bootvluchtelingen” nemen Selfies met hun Iphone

Ja ik ‘vrees’ dat ik voor het volgende stuk wel weer door een groot deel van deugend Nederland verketterd zal worden, but i don’t give a flying f u c k!
In onze wet kennen wij het begrip culpoze delicten, wat onder artikel 307 van het wetboek van strafrecht omschreven wordt als: “hij aan wiens schuld de dood van een ander te wijten is, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.”

In dit licht bezien kan je de veerbootdienst vanuit Afrika naar het beloofde continent Europa inschalen als culpoze delicten.
De rondvaart kapiteins die willens en wetens de levens van (voornamelijk) economische vluchtelingen in de waagschaal stellen, plegen gewoon een strafbaar feit waarvoor ze onder internationaal recht veroordeeld zouden moeten worden.

Naast het feit dat deze misselijkmakende excuses voor het begrip kapitein – en daarnaast ook de walgelijke sujetten van de vluchtelingenindustrie – openlijk strafbare feiten plegen, ligt een groot deel van de schuldvraag ook bij de ecotoeristen, die vanuit Afrika massaal de overtocht wensen te maken.

Wij hebben allemaal de overweldigende hoeveelheid foto’s gezien van ‘arme’ vluchtelingen, die gekleed in de duurste sportmerken, en allen voorzien van een smartphone, aan land komen na hun ‘vlucht voor oorlogsgeweld.’

Deze personen zijn dus geheel op de hoogte van het feit dat een overtocht in een lekkend condoom over de Middellandse Zee je wel eens het leven kan kosten – en dan heb ik het niet over die in scėne gezette foto’s 3 meter uit de kust, waarbij men doet of men verdrinkt in water van 1.50m diep – en nemens dus willens en wetens een risico met hun leven.

Als ik als bestuurder in een auto stap zonder remmen, airbags of verlichting en ik ga ’s avonds de weg op om met een kruissnelheid van 130 km/u door ons land te toeren, dan neem ik volgens onze wetgever een weloverwogen risico op lichamelijk letsel, en hoef ik nergens aan te kloppen voor enige vorm van empathie of coulance, ik ben namelijk zelf schuldig aan het mij toegebrachte letsel bij een ongeluk, en zal daar ook navenant voor worden gestraft.

Het vreemde feit is nu dat culpoze delicten bij onze deugmensen onderhevig zijn aan het eigen sentiment – noem het de linkse denkwijze – want de schuldvraag bij de met hun volle verstand op lekke bootjes stappende ecovluchtelingen, schijnt nicht im frage te zijn

Als Geert en Thierry in een zeldzaam onderonsje besluiten om op een lekke gele banaan van Club Med te stappen, en zich daarmee reduceren tot haaienvoer, zal heel links deugend Nederland direct klaarstaan met het genadeloze oordeel: eigen schuld.

De import van ecovluchtelingen is een booming business geworden, vergelijkbaar met de klimaathysterie, en het is een onverzadigbaar monster geworden dat constant gevoed dient te worden met een nieuwe stroom subsidieslurpers.

Begrijp me goed, ik kwalificeer mensen niet op basis van huidskleur of ras, van mijn part ben je bruin, zwart, blank, geel of pimpelpaars met een goud randje, ik diskwalificeer mensen op basis van laakbaar gedrag. Ik heb absoluut geen bezwaar tegen vluchtelingen die huis en haard moeten ontvluchten wegens vervolging, moord of oorlogsgeweld, dit soort mensen moeten wij als geciviliseerde samenleving gewoon de hand toe reiken.
Ik heb echter wel bezwaar tegen een ‘invasieleger’ in de leeftijd van pak ‘m beet 16 tot 30 jaar, met de uiterlijke kenmerken van weldoorvoede freefighters, die gekleed in hun Nike en Adidas en voorzien van de laatste Iphones en Samsungs, hier god mag weten wat komen doen – maar wel na aankomst massaal weer op vakantie gaan naar het onveilige vaderland – hoewel we met het lieve clubje we are here, waarschijnlijk al een kijkje hebben gekregen in hun gedroomde toekomst.

Door: Michel Mulder

https://www.facebook.com/groups/160186714362630/permalink/871739383207356/

lees ook: https://www.ad.nl/buitenland/waarom-nemen-die-vluchtelingen-steeds-selfies~a5caf2e8/