Syrische moslim en wetenschapper: ‘Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?

Zodra het aandeel moslims op de totale bevolking 16% bereikt, is volgens een onderzoek van de Universiteit Harvard de islamisering van een land onontkoombaar en niet meer tegen te houden! 

Nikoletta Inzce, islamdeskundige van het in meerdere landen actieve “Centrum voor de studie van de politieke islam”, een stichting van de Amerikaanse islamcriticus Dr. Bill Warner, presenteerde voor de Hongaarse publieke omroep 22 juni o.a. de uitkomsten van een onderzoek van de Universiteit Harvard.

Op dit moment ziet Nikoletta Inzce een islamisering van Europa. Daarbij zou echter sprake zijn van een groot verschil tegenover de islamitische uitbreiding in de middeleeuwen: destijds zou men zich hiertegen verzet hebben. Nu zou men de moslims in plaats daarvan met tolerantie en acceptatie tegemoet treden. Men zou de islam als gelijkwaardige religie behandelen en daarbij de politieke ideologie negeren.

De islamisering van Europa vindt op dit moment plaats!

EN NIET ALLEEN DIT ONDERZOEK…

Roemerberggespraeche-12-2016-bassam-tibi-904

Basam Tibi, die meer dan 50 boeken schreef, is een gelovige moslim, die ongemakkelijke vragen stelt: “Waarom verdedigen de Europeanen zich niet tegen de islamisering? Omdat zij sukkels zijn!

Bassam Tibi, een Syrische geleerde en diep gelovig moslim, legt Europa het vuur aan de schenen! ‘Jullie zijn sukkels,’ zegt hij over het feit dat Europa zich zonder slag of stoot laat islamiseren. Via De Telegraaf.

Duidelijk een man van kennis, trok hij op z’n 18e de wijde wereld in. Met meer dan vijftig boeken op zijn naam en de titels van socioloog en politicoloog in the pocket, is hij toch wel iets van een expert op het gebied van islamisering te noemen! Sterker nog, hij wordt de grondlegger van de islamologie genoemd. Dit is de studie naar het effect van islam en diens cultuur op de sociale omgeving.

En dat is toch wel echt het meest schrijnende aan de huidige situatie in Europa, dat zelfs islamkenners die proberen te waarschuwen voor wat men hier binnenhaalt, domweg worden weggezet als islamofoob, racist of ophitser. Er wordt niet ingegaan op de argumenten (met een arsenaal van 50 boeken zouden die toch niet zo moeilijk te vinden moeten zijn) en alles getuigt volgens hem van een haat van alles wat westers is. Hij doelt hier natuurlijk op linkse mensen. Afgelopen week verscheen zijn boek Islamisme en islam in Nederlandse vertaling.

RP: Een waarschuwing van een ingewijde deskundige/geleerde, een onderzoek van de beste universiteit in USA, plus alle voortekenen, waarmee wij dagelijks worden geconfronteerd, worden door de westerse bevolkingen doodgewoon genegeerd. Nóg erger, Europa heeft haar grenzen wagenwijd geopend voor hun eigen Volksvernietigers! Wie zijn hier nu de domste, meest naïeve wezens op aarde?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3195802/syrische-geleerde-en-moslim-waarom-verdedigt-europa-zich-niet-tegen-islamisering