PEK EN VEREN!

(Door: “bozeoudeman”)

We moeten allemaal solidair zijn met diegenen die dat niet met ons zijn. We moeten er rekening mee houden dat ‘zielige vluchtelingen’, nu illegale immigranten genoemd, vreselijk dingen hebben meegemaakt en getraumatiseerd zijn, dus moeten we accepteren dat sommigen van hen ons nu massaal trauma’s bezorgen. Die arme mensen hebben slapeloze nachten en nachtmerries, dus moeten nu wij ook maar slapeloze nachten hebben en nachtmerries.

Wij, gewone Nederlandse mensen, gewone Europese mensen, zijn de dupe van wanbestuur, van corruptie, van criminele miljardairs, en mogen betalen omdat Merkel zich bedreigd wist, en omdat veel politici corrupt zijn, omdat veel politici dromen van een internationale carrière bij de EU of zelfs de VN. Daarom worden nu wij bedreigd, daarom worden velen van ons overvallen, aangerand, verkracht en vermoord. Maar wij mogen niets zeggen! Wij moeten zwijgen.

Daarom worden sommigen van ons als vuil in elkaar getrapt tot we enkel nog een hoopje vlees en botten zijn; daarom worden sommigen van ons met auto’s aangereden en overreden, tot we uiteen gescheurd op straat liggen dood te bloeden; daarom worden sommigen van ons in concertzalen afgeslacht; daarom worden hoe langer hoe meer van ons met machetes bewerkt, met messen overhoop gestoken; daarom worden velen van ons lafhartig van achteren beslopen om de nek doorgesneden te krijgen.

Daarom worden we nu ook van het perron afgeduwd; worden we in de rug getrapt met de bedoeling van de trap af naar beneden te lazeren en de nek te breken of voor aanstormende treinen een zekere dood te vinden. Zomaar. Niet omdat wij hen iets gedaan hebben, nee, omdat wij wij zijn, wij deugen niet, wij zijn blanken en daarom moeten we dood! Wij zijn ongelovige honden, wij zijn joods christelijke varkens, daarom!

Daarom worden wij al decennia in onze kerken aangevallen en met tientallen zo niet honderden tegelijkertijd afgemaakt. Daarom moeten we constant op onze hoede zijn. Constante stress die wij van onze ‘vakkundige bestuurders’ hebben gekregen voor hun ‘linkse’ hobby, de troetel illegalen die zielig zijn, die geholpen moeten worden, die het niet kunnen helpen als ze ons vermoorden, omdat zij tijdens hun daad in een psychose verkeerden. Daarom mogen wij ons ook niet verdedigen. Doen we dat toch, dan wacht ons lange gevangenisstraf. Logisch toch!

Hoe lang pikken we het nog? Hoe lang laten we ons terroriseren door gepeupel dat brult links, progressief, christelijk en liberaal te zijn? Hoe lang laten we ons in elkaar slaan, trappen en vermoorden? Hoe lang laten we ons aanranden en verkrachten? Hoe lang nog laten we onze kinderen verkrachten en vermoorden? Hoe lang blijven wij slikken om als minderwaardige mensen te worden behandeld in onze eigen landen?

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/08/12/pek-en-veren/