Stop ’s Werelds meest walgelijke en wrede barbaren!

Angstaanjagend gejank, geschreeuw, onmiskenbare kreten en poten die lijken te krabben en pleiten voor een laatste daad van vriendelijkheid – een grimmige, zenuwslopende scène voor iedereen die durft te kijken. Dit is Bok Nal; meer dan 1 miljoen honden gewelddadig gedood voor hun vlees!

RP: Dit kan toch niet meer. Dit is hetzelfde als een oorlogsdaad tegen hulpeloze dieren. Zelfs de meest gevaarlijke dieren worden tegenwoordig niet meer gedood, maar in dierentuinen of andere onderkomens geplaatst, waar zij voldoende voedsel en beweging krijgen!

Onze steun stelt ons in staat om te vechten in gebieden in Azië waar de handel in honden- en kattenvlees nog steeds bloeit. Met uw hulp zullen we boerderijen in Zuid-Korea sluiten en lobbyen voor betere wetgeving in Azië, inclusief Zuid-Korea, Indonesië, China, Thailand, Vietnam en de Filippijnen. Naast het helpen van honden en katten die lijden voor de vleeshandel en het beschermen van straathonden over de hele wereld, helpt uw steun ook om ALLE dieren te beschermen – inclusief diegenen die lijden in laboratoria, op fabrieksboerderijen en diegenen die in het wild worden misbruikt.

Jij kunt helpen deze wreedheid te stoppen. Protesteer en doneer ook!

foto van Humane Society International.

Verkocht voor hun vlees!

Doneer om deze dieren te redden van de honden- en kattenvlees handel! Stop deze immense wreedheid!

dog.meat

You can help to stop this barbaric cruelty. Please donate today and share this on the internet!

https://donate.hsi.org/page/21771/donate/1?locale=en-IE

https://eunmask.wordpress.com/2019/08/11/stops-werelds-meest-walgelijke-en-wrede-barbaren/